Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] --> Z Grą

songo213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, pisalem juz z tym do Riot, ale ciagle odsyłaja mi to samą formulke chociaz im mowie ze juz wszystko robile. Chodzi o to ze jak gram to co jakies 5-10 minut pingi rosna mi do 200-300 fps maleje do 05 normlanie mam pingi 80 i 20-25 fps. Mam tak na chyba wszystkich grach tego tupy ale na lolu kiedys tego nie mialem .. zmiełem system z visty na win 7 ale problem nadal jest.. szybkosc neta 3 mbps pinki 18 teraz sprawdzalem

parametry Grafika 1 Gb , Ramy 2 GB , Procesor celeron cpu 900 2,2 GHz nie podkecany kiedys wszystko dzialalo dobrze z miesiac temu albo dalej zaczelo sie psuc takie regularne lagi co 5-10 minut trwajace 10 minut a potem znow jakis czas 20fps i 50 pingow i tak do konca gry ... wiece moze jak to naprawic ? ^ ^ mam lapka wiec wymiana czego kolwiek jest utrudniona ale wydaje mi sie ze to nie wina sprzetu ...
Opublikowano

Musisz zwrócić uwage, ze Riot ciagle wprowadza patche w ktorych takze poprawiaja grafike.

Po drugie, sprawdz czy coś nie wykorzystuje Ci łącza za dużo, nie mam tu na myśli programów typu gg, tylko sprawdź np. w kasperskim monitorem sieciowym co ile pakietów wysyła i ile odbierasz od kogo/z jakiej usługi czy procesu...

Alternatywą dla tego jest także telefon do operatora w celu zgłoszenia pewnych problemów z internetem, może Cię przepną w centrali i się uspokoi.

Sprzęt troszke słaby... grafika 1gb - mi to nic nie mówi. Masz pamiec podreczna karty graficznej 1gb ktora pomoże, albo coś zdziała przy fajnej rozdzielczości/przekątnej monitora (im wiekszy monitor tym wieksza pamiec w karcie potrzebna, żeby zagrac na fajnej rozdzielczości)

Ta karta to integra, procek nie powala, 2 GB ramu + siedzisz na win7 i narzekasz że masz mało fps? Mówisz poważnie?

Opublikowano

Na moje oko na 100 masz coś zainstalowane lub wirusa zobacz w kompie dziwne nie znane nazwy programów odinstaluj , wpisz w cmd netstats -b i zobacz co korzysta z internetu (jak masz dziwny ping) .

Edit : cmd włączaj jako admin bo nie będzie działać komenda. Nie wiem też czy czasem nie netstat (bez s na końcu)

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...