Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód za IGC

19adis20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie

Do 2kk igc , Albo czekać na kolejną rotacje ?

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Ja bym czekał na rotację, możliwe że będzie już w tym tygodniu i dadzą jakiś ciekawy wóz za IGC.

Z aktualnie dostępnych wozów do pościgów polecam Forda Mustanga Boss 302 '12, a do wyścigów L'ghini Murcielago Roadster.

Opublikowano

Flinn zapomniałem dodać co już mam / roadstera mam na innym koncie i się średnio spisuje / bosa mam do pościgów / lexus lfa tylko zajmuje miejsce w garażu / Evory niemam / gts'a mam do wyścigów / mam murcie z wyp za 3900 sb do wyścigów ...

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Najlepszym wyjściem będzie czekanie na rotacje,ma być w nocy ze środy na czwartek.Narazie polecam Ci Lamborghini Murcielago Roadster a także Lotusa Evorę.Murcielago jest szybkie.Evora również jest szybka,choć wolniejsza od L'ghini ale ma lepsze prowadzenie i według mnie nitro.Bossa 302'12 nie polecam.Droższy od w/w a jest wolniejszy,ma gorsze przyspieszenie i trochę rzuca "dupą".

Opublikowano

Ja nie polecam Evory, średnie prowadzenie, słabe nitro i niski v-max ze słabym przyśpieszeniem. Osobiście polecam Chevroleta El Camino SS, wymaksowany pod klasę A, jedzie wszystkie astony, LFA i bossy, ma bardzo dobre prowadzenie, jedno z najlepszych niter w grze. Czasem można mieć problemy z bmw lub porsche, ale jeśli opanujesz trasę i odpalanie nitro to wszyscy zostają w tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...