Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jest sens grania na UT?

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na poziomie początkującym w trybie offline. Na razie wygrywam wszystkie mecze i całkiem dobrze mi idzie. Zamierzam zacząć na UT ale nie wiem czy jest sens z moimi umiejętnościami. Fifa 13 to moja pierwsza gra sportowa. Nigdy wcześniej nie grałem w takie gry.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jak wygrywasz na początkującym, to możesz spróbować. Wiadome że na początku koksić nie będziesz(skład), ale jak zbierzesz pieniądze itp. To będzie lepiej. PS: Od razu nie trafisz na najlepszych, tylko takich samych laików, jak ty. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

A jest możliwość ustawienia wyszukiwania, że graczy będzie mi wyszukiwać z takim poziomem umiejętności jak mój?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A jest możliwość ustawienia wyszukiwania, że graczy będzie mi wyszukiwać z takim poziomem umiejętności jak mój?

Niestety nie.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

No ale przecież, w Ultimate Team możesz tam grać mecze podobne do tych sezonowych normalnych i po prostu jak będziesz słaby to nie wybijesz się wyżej i tyle, a przeciwnicy będą o takich samych umiejętnościach.

Do tego te turnieje, to jak już jakiś rozpoczniesz to w pierwszym meczu grają bardzo słabi gracze, że z zepsutym padem i brązowym składem byś ich rozwalił. Do tego czasem będziesz miał więcej szczęścia i już dojdziesz wyżej.

Czemu miałbyś nie spróbować? Ultimate Team to najlepszy tryb wieloosobowej gry we fifę, i skoro już masz grę to po co sobie odmawiać? Grę się kupuje w 40% dla UT. Jak masz zamiar czekać to prędzej serwery EA do fify 13 wyłączy ( A będzie to prawdopodobnie po premierze Fify 15 :P )

Opublikowano

może najpierw rozegraj się w SEZONY tam pograsz zwykłymi drużynami z innymi ludźmi, a potem przerzucisz się na UT :)

Bum Bum Titiriti

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...