Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] premki

wujekzlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie o premki chodzi oto, że w tej za 10,000nx dostajemy

-5 slot

100%expa

55k dinarów

all px

wszystkie mapy

Super mastera

i chodzi oto, czy jak są te premki za 9800nx np z psg to jest to samo co tam/\ czy np bez 5 slotu, super mastera ??

Opublikowano

jesteś pewien? może niech ktoś jeszcze się wypawie gadałem już z 2 osobami w grze i mówili, że włanie 5 slota nie dostali tylko musieli dokupić.

Opublikowano

jesteś pewien? może niech ktoś jeszcze się wypawie gadałem już z 2 osobami w grze i mówili, że włanie 5 slota nie dostali tylko musieli dokupić.

Tak, to było to samo.. różniło się tym, że cena była mniejsza oraz dodatkowo dostawaliśmy oprócz itemów golda to item psg_1...

Tylko, że teraz nie ma tych paczek z itemkami, są teraz Gold Premium + Premium Package I i Gold Premium + Premium Package II więc nie sprawdzisz. :C

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dzięki wielkie, w grze pisali mi, że nie dostali 5 slotu.

a jeszcze 1 czemu jak mam premke tą za 10k NX to nie moge kupić sobie 5 slotu za dinary, zeby mieć jak się premka skończy ?

wyskakuje mi ze mam 5 slot for premmium gold.

Opublikowano

Dzięki wielkie, w grze pisali mi, że nie dostali 5 slotu.

a jeszcze 1 czemu jak mam premke tą za 10k NX to nie moge kupić sobie 5 slotu za dinary, zeby mieć jak się premka skończy ?

wyskakuje mi ze mam 5 slot for premmium gold.