Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Russia serwer :).

gregori1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, nie jestem obeznany w tych sprawach, ale chcę sie dowiedzieć co się dostaję za przejście z EUNE na Rosyjski serwer, czekam na same konkretne odpowiedzi, dzięki.

Opublikowano

jak narazie dostaje sie tylko wszystkie champy do czasu zakonczenia bety i 20% ip boost. Podobno pozniej maja byc skorki cait i voliego.

Opublikowano

W nagrodę za udział w becie dostaniesz postać + skin do voliego (ten najnowszy) oraz cait + skin (siberia) i dodatkowo wybierasz sobie 2 postacie ze skinem.

Opublikowano

W nagrodę za udział w becie dostaniesz postać + skin do voliego (ten najnowszy) oraz cait + skin (siberia) i dodatkowo wybierasz sobie 2 postacie ze skinem.

A masz jakies zrodlo tych informacji?

Nie moglem znalezc nic konkretnego ;)

Znawca
Opublikowano

Ludzie czy wy potraficie czytać?!?!?!!

Ostatnio zostało założonych 15635491675542691047081623012 takich tematów a wy zamiast poszperać to piszecie tematy jak poje##ni.

@Zeby nie było spamu

yy.. skórki do caitlyn i volibear'a wraz z postaciami.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

ee...

Można sobie wybrać dwie postacie ze skinem ? wtf? Nie dostaje sie tylko voliego ? i Cait, bo Widze, ze Farex cos pisze lol

WojakPL - Banned

Opublikowano

nie trolluj ludzi tylko cait i voli, niby co jeszcze ^^ gdzie ty to wyczytałeś

Opublikowano

Przepraszam, że zapytam o coś takiego ale dzisiaj przeszedłem na Rosyjski serwer i zagrałem kilka meczy. Dostanę skórki czy za późno ?

Opublikowano

Przepraszam, że zapytam o coś takiego ale dzisiaj przeszedłem na Rosyjski serwer i zagrałem kilka meczy. Dostanę skórki czy za późno ?

Tak dostaniesz, dostanie każdy kto chociaż raz zagrał tam przed końcem beta testów.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

nie trolluj ludzi tylko cait i voli, niby co jeszcze ^^ gdzie ty to wyczytałeś

Nie trolluje taka jest prawda.

Pkt 3.

Dla leniwych 3. Jakie są nagrody dla tych, którzy będą przenosić się do konta na serwerze-języka ? Są to dwa obrazy mistrzów - darmo + do każdego z nich: Arctic-Caitlin -Volibir Storm Northern

A o darmowych 2 skinach wybranych dla siebie też gdzieś czytałem, chyba podczas przenosin acc.

Opublikowano

Nie trolluje taka jest prawda.

Pkt 3.

Dla leniwych 3. Jakie są nagrody dla tych, którzy będą przenosić się do konta na serwerze-języka ? Są to dwa obrazy mistrzów - darmo + do każdego z nich: Arctic-Caitlin -Volibir Storm Northern

A o darmowych 2 skinach wybranych dla siebie też gdzieś czytałem, chyba podczas przenosin acc.

Ja wiem o Caitlyn i Voli, ale o tych 2 skinach wybranych przezemnie to już przesada by była, i trol troll troll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...