Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serdecznie zapraszam ! [Survival+Wojny Frakcji][Parkour][Lajtowy serwer do zagrania z ziomkami]

Bielawy.srvmc.p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BLW-Craft, serwer jakiego jeszcze nie było.. ; ))

ZAPRASZAM SERDECZNIE !

IP: Bielawy.srvmc.pl Lub s57.mineserv.eu:6446

Do przedstawienia mam wam serwer o którym nie da się dużo pisać, jest to Survival + Wojny Frakcji.. Nie stworzyłem tego serwera z myślą "a.. zrobie sobie serwer, poadminuje i troche zarobie",ale z myślą o luźnej rozgrywce ze znajomymi ; ) chodzi mi tylko o dobrą rozrywkę, no i mile spędzony czas bo nawet ja jako założyciel nie mam OP i gram na survivialu ;)

Oczywiście jakoś trzeba tu przyciągnąć nowych graczy, żeby rozgrywka była jeszcze bardziej urozmaicona :)

Na tą chwilkę 10 slotów, w ciągu 3 dni zmieni się to na 20 ! Fajny parkour z nagrodami /pk join 1, prace - /jobs browse i /jobs join <nazwa>. Gildie tworzymy dopiero gdy zarobimy 2.500 Dollars /money, wg. mnie jest to bardzo dobre rozwiązanie, aby uniknąć jednoosobowych gildii, gdzie graczom chdzi tylko o claim.

Muszę wam przyznać że lagów ZERO, tak jak i ZERO nudy.

Zapraszam także do zakupu rangi [+Ziomeczek+], która dodaje do gry /fly i została stworzona tylko do umożliwienia miesięcznej opłaty serwera. (wynosi ona 30zł przy 20 slotach tak więc nie uśmiecha mi się samemu za to płacić :) ) - Więcej info u Mnie - Nikos_PL

ZAPRASZAM SERDECZNIE !

IP: Bielawy.srvmc.pl Lub s57.mineserv.eu:6446

PROSZE ADMINISTRATORÓW FORUM O USUNIĘCIE

PODOBNEGO TEMATU !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...