Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy?

LanoMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzisz tam gdzie zapisałeś grę w moim przypadku program files czyli C:\Program Files (x86)\War Thunder

folder o nazwie "War Thunder przeciągasz na pendriv'a i już. Jak chcesz odpalić grę na 2 komputerze to z folderu pendriv'a przeciągasz folder na pulpit lub obojętnie gdzie, potem wchodzisz do przeciągniętego folderu i odpalasz ikonkę z napisem launcher.

sygnaturap.jpg

Opublikowano

@UP-Ujemka

A jesteś pewny? Rzadko kiedy gry działają w tzw. wersji portable. Z poziomu pendriv'a jeśli ją na nim zainstalujesz pewnie można,ale czy samo skopiowanie gry na drugi komputer wystarczy,by odpalić grę?

Opublikowano

@UP-Ujemka

A jesteś pewny? Rzadko kiedy gry działają w tzw. wersji portable. Z poziomu pendriv'a jeśli ją na nim zainstalujesz pewnie można,ale czy samo skopiowanie gry na drugi komputer wystarczy,by odpalić grę?

@UP-fatumboba

Sprawdzałem i folder ma około 6,5 Gb więc chyba wszystko na nim jest, a to co się ściągało miało chyba 5,3 Gb więc raczej wszystko. Nie wiem jak w poprzednich patchach ale instalowało się automatycznie wiec instalatora chyba niema. Jak nie zadziała to zawsze można usunąć z pendraiv'a więc w czym problem :D A launcher działa na tej zasadzie że brakujące pliki pobiera więc zawsze (jeśli drugi komp ma neta ) może coś tam dograć.

sygnaturap.jpg

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej, plus nie zapomnij, żeby skopiować grę z pendrive-a na ten drugi komputer. Jak będziesz grał z pendrive-a, będziesz miał spadki wydajności gry, ze względu na niską prędkość odczytu na pendrive-ie.

Opublikowano

f5

Za 1 godzine się pobierze ale mam pytanko, jak już wrzuce na tego kompa to będzie na 100% działać?

W 100% nikt nie wie, i tylko tak da się to sprawdzić.

sygnaturap.jpg

Opublikowano

@UP-fatumboba

Sprawdzałem i folder ma około 6,5 Gb więc chyba wszystko na nim jest, a to co się ściągało miało chyba 5,3 Gb więc raczej wszystko. Nie wiem jak w poprzednich patchach ale instalowało się automatycznie wiec instalatora chyba niema. Jak nie zadziała to zawsze można usunąć z pendraiv'a więc w czym problem :D A launcher działa na tej zasadzie że brakujące pliki pobiera więc zawsze (jeśli drugi komp ma neta ) może coś tam dograć.

Dziwne u mnie waży 5.5 GB ale jeszcze nie odpalałem poprostu się pobrało.

Opublikowano

f5

Za 1 godzine się pobierze ale mam pytanko, jak już wrzuce na tego kompa to będzie na 100% działać?

ja przezucalem z przenosnego dysku i dziala bez problemu tak samo jak wersja sciagana

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...