Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Mój blog z poradnikami do LoL

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Przedstawiam wam mój blog z poradnikami do LoL, codziennie staram się w miarę możliwości dodawać kolejny wpis( szkoła goni ). Zapraszam

Ps. Jesli nie mogę tego tu zamieścić to proszę o niezwłoczne usunięcie tematu.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

zamieszczać linki do blogow raczej można iż w regulaminie jest zakaz reklamy czegoś o podobnej tematycie - prościej mówiąc są to fora o grach

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Nazwa strony troszke mija się z celem blogu, trudniej będzie Ci wypozycjonować stronę IMO.

Bloga i tak masz na darmowym hostingu - więc może pokuś się o bardziej docelową nazwę bloga?

Sama inicjatywa fajna, o ile znajdziesz stałych bywalców. Będziesz musiał się postarać z promocją czy SEO

P.S. chyba zły dział

Opublikowano

Up. nazwe zawsze moge zmienić a jaką być proponował?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...