Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję] Fajnego MMORPG

qweasdzxc951

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano!
Postanowiłem sobie pograć z kuplmen w jakieś MMORPG, wrócić troszkę do tego, ale nie wiem na jaką grę się zdecydować.
Metin2 oraz League of legends odpada w jedno nie gram w drugie po troszku.
Bardziej tu chodzi o grę na podobieństwo troszeczkę metina (mało skilli nie po 100, sporo itemów, dosyć proste do ogarnięcia), lecz z fajną grafiką, po polsku, z ciekawymi efektami itp. żeby zabić nudę.
LOTRO odpada, bo nie pociąga mnie taka gra, poza tym mało osób w to gra i ciężkie do ogarnięcia.
Lineage 2 tak samo zbyt trudne do ogarnięcia ;/
Chciałbym również, abyście zdali mi opinie z gier Raiderz Europe, bo widzę, że dosyć ciekawe, ale niestety gdy próbuję wejść w download tej gry, to nie ma strony;/ oraz Rappelz, bo też dość ciekawie wygląda.
W propozycjach proszę, o uwzględnianie gier polskich, spolszczonych, nic w stylu cukierkowych krain, oraz z fajną grafiką (może nawet dużo ważyć gra, ważne aby była fajna :D)

@@edit
Właśnie zacząłem pobierać tego Raiderza, nareszcie jest dostępne pobieranie :D Tylko czy opłaca się w to grać ? :P

ASCARIAL: 30+ | ON-line

Opublikowano

Raiderz bardzo fajna duzo misji , ciekawa fabula po 20 lvl ? jak sie nie myle jest duzo misji zwiazanych z walka pomiedzy dwa czy trzeba plemieniami, nie wiem dokladnie bo gralem na becie ogolnie polecam dobra do gry ze znajomymi bo solo to zadnego bossa pozniej nie ubijesz

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

GW2 płatne odpada
Co do wowa to o ile się nie mylę skomplikowane dużo skilli itp
Star wars dosyć fajnie wygląda, skonsultuje się z kumplem i może popykamy :D

ASCARIAL: 30+ | ON-line

Opublikowano

Tera Online! :P Nie jest po polsku, ale to bardzo fajna gra. Ciekawa graficznie, dużo klas do wyboru, mechanizm walki non-target, zróżnicowane krajobrazy i lokalizacje. Albo Cabal - starsza i gorsza wizualnie, ale dobra grywalność.

#don't care

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/ -------> 2 kategoria ( MMORPG)---->tytuły działów z góry na dół.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Aion , boska grafika , dużo ludzi w nią gra :) Jedyny minus to że jest po angielsku , ale trwają prace nad jej spolszczeniem.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...