Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dlaczego jak wgrywam plugin AuthMe to po restarcie serwera mi on nie działa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź wersje serwera i wersje pluginu.

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Korzystam z AuthMe, ale xAuth u mnie nie działa.

Może u Ciebie za to xAuth zadziała ;)

korwin.gif

Opublikowano

Nie chce mi działać nawet xauth niby jest folder ale jak włączam grę to nie ma nic o rejstracji czy logowaniu

Opublikowano

Ja musiałem zrobić reinstalke serwera bo mi też nie działał.

Opublikowano

Jeżeli masz factions, to napewno nie zadziała, bo to jak virus dla AuthMe, ale na czysto, bez factions dziala

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Hmm..

Mówisz, że Ci nie działa.

Koledzy wyżej podają pluginy inne do rejestracji.

Jeżeli być chciał - to ode mnie, masz plugin do rejestracji, przyjemny i wygodny, który jak widzę, nie został jeszcze wymieniony, nazywa się on:

CrazyLogin.

:)

Opublikowano

Usuń plugin factions (Jeżeli go masz) bo AuthMe nie dziąła dobrze z factions, a jeżeli nadal jest ten problem pobierz skonfigurowany AuthMe, jest w paczce pluginów od BR3ND, lub utwórz bazę MySQL na serwer, nieraz jest potrzebny

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...