Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania

-Mati-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam kilka pytań może takie już były zadane na tym forum lecz nie chce mi się szukać :D..

Tu chodzi o odcinki, mange przeczytałem/czytam..

1. Czy Bleach będzie kontynuowany i kiedy ?

2. Kiedy wznowienie Fairy Tail?

3. Co z D. Gray-man?

4. Czy będzie kontynuacja Sword Art Online niby mają być 4 sezony (2 już są)??

5.Czy Katekyo hitman reborn będzie kontynuowany i kiedy ?

Opublikowano

1. Będzie kontynuowany, ale nie wiadomo kiedy.

2. Gdy producenci anime uznają, że manga odskozyła na wystarczająco daleko.

4. Żadnej oficjalnej informacji na temat kolejnych sezonów SAO nie ma, ale można przypuszczać, że kontynuacja będzie, bo to bardzo dochodowy tytuł. Co do materiału do ekranizacji, to jest co ekranizować. Zekranizowano 5 tomy, a ogólnie tomów jest 11 i niedługo wychodzi dwunasty(łącznie będzie ich przynajmniej 15).

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

3. Co ma z nim być? Skończył się w najlepszym momencie, reklamówka mangi. Kontynuacji się nie spodziewaj, to jest raczej zamknięty rozdział.

5. Katekyo się skończył, więc kontynuacji nie będzie

Opublikowano

Katekyo co mi wiadomo to odcinki zakończyły się na 282 rozdziale mangi a w sumie jest 407 może się już nie opłaca.. to tylko czekać na wznowienie Fairy tail i mieć nadzieje na Blecha

Opublikowano

1. tak bedzie

2. kiedyś napewno

3. konrynuacji raczej nie bedzie, produceci nie chca przypału

4. Nie ma zadnych oficjalnych info

5. kontynuacji nie bedzie (chodz kto wie)

Opublikowano

Podobno D.Gray-man okazał się niewypałem i zwyczajnie oglądalność spadała z dnia na dzień i postanowili przerwać emisję.

W sumie im się nie dziwie, jedynie końcówki różnych większych konfliktów były świetne, ale jeśli chodziło o zwyczajne odcinki to były jakoś nudne.

Teraz ciężko się przebić z dobrym tasiemcem :P

A co do Bleacha to wróci, ale jeszcze nie została ustalona data, wydaje mi się że chcą nazbierać trochę chapterów mangi, żeby świeżo po wypuszczeniu serii znów nie puszczać nudnych fillerów, albo zapychać czas antenowy niekończącymi się walkami.

58815786.jpg

Opublikowano

Bleach, Ft i SAO będzie miało swoje kontynuacje tego jestem na 90% pewny co do reszty to pojęcia nie mam ale wątpie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

1. tak bedzie

2. kiedyś napewno

3. konrynuacji raczej nie bedzie, produceci nie chca przypału

4. Nie ma zadnych oficjalnych info

5. kontynuacji nie bedzie (chodz kto wie)

90% nastolatków dostało by załamania nerwego gdyby Justin Biebier MIAŁ ZAMIAR SKOCZYĆ Z WIERZOWCA . Jeśli należysz do tych 10% osób które wzieły by krzesełko i popkorn siadło zaczeło wpierniczać popkorn i krzyczeć "Skacz Lamusie!!!" jak taK WKLEJ TO NA SWOJĄ SYGNATURE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...