Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Android na lg kp500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się jakoś androida wgrać do lg kp500? Chciałbym Poa czy Poe zagrać jakoś tak w tego ziemniaka co się go karmi i on robi kupe xD Na necie coś tam znalazłem, ale trzeba pobrać jakiś program Astro kt mi nie działa na tel. bo jest w pliku .apk czy jakoś tak i mój tel tego nie obsługuje. Wersje java Pou pobrałem sobie, ale mogę mu tylko zgaszać światło i go myć jak jest czysty, nic więcej. Więc wie ktoś czy jest możliwość zagrania w normalnego poa na lg kp 500?

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Nie wgrasz pou z androida na ten Twój system. Androida tez raczej nie wgrasz, bo jest on dostosowany do każdego telefonu osobno.

Opublikowano

jezeli znajdziesz andka albo sam zrobisz andka pod kp500 to zagrasz ale ja jak mialem andka na kp500 to mi sie spalil dziad po miesiącu xD

Opublikowano

Z tego co wiem są tylko motywy wizualne które sprawiają że kp 500 wygląda jak by miał andka ;)
Nie wgrasz go bo po prostu ten telefon to muł i przy włączaniu menu miał byś ze 3fps :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...