Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajne buty/koszulka i spodenki na lato :)

Paradisia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim :)

Nie mam innej orientacji seksualnej - to mówię na wstępie, gdyż wiem jacy ludzie są na tym forum.

Mam w planach kupienie sobie jakichś fajnych rzeczy na lato, gdyż mój ubiór ogranicza się do masy koszulek z Everlasta, spodenek, Hummela etc. ( sportowe). Teraz czas trochę zmienić swój ,,Imicz".

A więc widzieliście jakiejś fajne buty ( najlepiej Nike), koszulki i spodenki?

Lubię być dość prowokujący- to znaczy nie wstydzę się co inni pomyślą, a lubię się wyróżniać.

Moje ulubione kolory: ostry żółty, niebieski, zielony, czarny.

Taka swego rodzaju zabawa dla Was :0

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Polecam koszulki z croppa z serii stupid factory , i z hausa z serii family guy :D swietne koszulki ,. ale niekazdemu moga pasowac i ceny sa dosc duze bo 60 zl za koszulke to jednak nie malo

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Cena nie gra roli, a chodzi mi raczej o coś ,,Wyróżniającego się".

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jesli chcesz moge ci porobic zdjecia tych bluzek zebys ogarnal jak one wygladaja :D tylko powiedz czy lezace na mnie czy takie luzem :D

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Jak się chcesz wyróżniać nie ubieraj się w nic, nawet w gacie.

Opublikowano

Nie pasuje mi styl dresiarza UP ;)

1368908122-U621182.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...