Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Minecrafta

Maros511

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam zamiaru ci pisać czegoś w stylu twoich poprzedników. Pozdrawiam was serdecznie spamerzy nade mną, ale środkowym palcem ;)

Proszę o to download (Pobrałem to z chomikuj i wrzuciłem na speeda niby jest to wersja 1.5.1):

http://www.speedyshare.com/EMmF9/MinecraftSP.exe

A o to i skan tego pliku:

https://www.virustotal.com/pl/file/09b78dc85713ca0f27f17d94c939cc606a59847c1f2b5cdd281b52a48cdaeab9/analysis/

Mam nadzieje, że pomogłem i pozdrawiam :)

Opublikowano

A może gość chciałby przetestować grę żeby od razu nie ładować pieniądze w błoto? Lub po prostu nie ma pieniędzy? Nie każdy szasta pieniędzmi jak chce...

Opublikowano

Zakup Premium radze ci.

Po co okradać programistów mojang.

z tego co słyszałem notch zgodził sie na piracką wersje mc

(ale nie jestem pewny)

Opublikowano

Najlepiej zakupić Minecraft Premium jeśli nie chcesz zostać np. tutaj na forum zbluzgany.

Jeśli już chodzi o launcher to polecam skr'a, lub tego w pierwszym poście. :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

czytajcie wpisy Notcha notch zezwolił nam piracić minecrafta ale to jest tylko testowa wersję radze zakupić orginał.

Co ty piszesz?

Nie zezwolił, bo kto by chciał aby ktoś miał grę na której spędził tyle czasu za darmo?

Napisał że jest mu to obojętne... i o jakiej ty wersji testowej piszesz? Launcher non-premium stworzył całkowicie ktoś inny niż Notch...

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...