Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Upierdliwa Mucha

FlameMG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, od kąd przeniosłem sie na ruski serwer, dostaje od jakiegos polaczka wiadomości typu "wtgefer" co strasznie przeszkadza jak tak zaspamuje zółtym czat w grze, czasami nawet SS nie zobaczy sie.. blokuje ich na bierząco ale za chwile robi nowe konto np qwe1 blokuje to robi qwe2 i tak non stop :| co mam zrobić nie usmiecha mi sie non stop blokować tego, tym bardzie ze na czacie w grze nie mozna.. jak bym napisal do supportu? ale co mi to da :C ? transferu na 100% nie otrzymam.. jakies poradY?

Opublikowano

Napisz do supportu. Może nawet do ruskiego nie trzeba. Myślę, że mają jakieś sposoby, by zdobyć IP i po prostu dać bana na IP.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Mozeeeee nie przyjmuj go do znajomych? Jak ktos cie nie ma w znajomych nie moze ci nic napisac...

Mozeeeee to jest jebany bot ? liste mam czysta a i tak dostaje pw ! pierdolony ruski

Opublikowano

Riot nigdy nie daje banów na IP.

Nie daje na ip, daje lifebana.

Mozeeeee nie przyjmuj go do znajomych? Jak ktos cie nie ma w znajomych nie moze ci nic napisac...

Jeżeli jest w grze i on również to może napisać.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Jak to bot to nie tylko Cb nęka.

Zajmą się tym.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Wygląda to na trolla, najprawdopodobniej twojego znajomego, bo żaden bot nie byłby aż tak upierdliwy, ażeby przeszkadzać tylko jednej randomowej osobie. Blokuj, blokuj i blokuj, ewentualnie możesz zmienić nick. Co do supportu, to wątpie żeby to poskutkowało, odpowiedzialnym za serwer rosyjski jest support rosyjski, a oni piszą i rozumują only russ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...