Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Polski]Napisz opis sytuacji w której się znalazłeś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co w tym trudnego, wypowiedź na ten temat możesz na prawdę porządnie urozmaicić gdyż temat jest ciekawy. To wymyśliłem na poczekaniu teraz:

,, Tak więc stało się tak jak miało się stać... Jednakże zakończyło się tak jak myślałem...

Może zapytacie mnie dlaczego piszę takie ,,Tragiczne zdania"?

Otóż nie uwierzysz co ostatnio mi się wydarzyło, ale co mi szkodzi-opowiem.

W ostatni piątek jak zawsze podążałem po mojej wiosce wraz z przyjaciółmi, gdyż uważam że za niedługo mogę być chory na autyzm ponieważ lubię spędzać czas w samotności. Mniejsza z tym...

Zatrzymując się na odpoczynek na wale przeciwpowodziowy nieopodal rwącej, mało pachnącej rzeki Wisły zobaczyliśmy człowieka dzwoniącego z nerwową mimiką twarzy.

Nie zastanawiając się z jakiej racji on spogląda w nasz kierunek z nerwami zeszliśmy w czwórkę na dół. Następnie z zaskoczenia zaatakował [...]

Nie byłem wtedy przygotowany, a więc wybacz i proszę o wyrozumienie- chodzi mi o moją męskość w tej sytuacji gdyż człowieka nie znałem, a wydawał się dość starszy od mnie. Koledzy również nie byli w tej sytuacji ,,Najodważniejsi".

Tak więc niespodziewanie spytał który z naszej paczki jest mną, a ja odpowiedziałem i spytałem o co chodzi. Wtem zaczął grozić mi ,,Wjazdem" na chatę z sytuacji kłótni z nienormalną koleżanką z mojej klasy. Nie rozumiem tylko dlaczego nasyła na mnie swoich koleżków, jednakże zdaję sobie sprawę że mam do czynienia z osobą o niskiej inteligencji jak na poziom gimnazjum. Człowiek ten był typowym ,,Dresiarzem", a koleżanka typową ,,Laską", a takie połączenie to wiadomo sprawa, jednakże liczyłem się z wtrąceniem osób trzecich z racji, iż chciałem sobie tą osobę ustawić ponieważ będę zmuszony przebywać z nią w klasie jeszcze ponad 2 lata.

Przyznam, że w całej sytuacji nie byłem ,,Święty" z racji tego, iż skutecznie używałem perswazji oraz drobną manipulację, gdyż dziewczyna ma niewypaloną buzię, a jej głupota jest równa zenitu to problemu nie było. Kilka jedynek, kilka nagan, ale muszę dodać iż bezpośrednio jej nie przezwałem ponieważ to nie jest w moim stylu lecz zostałem o to oskarżony.

Zresztą po co ja się tłumaczę...?

A więc miałem kilka opcji. Pierwszą była walka przeciwko niemu z zaskoczenia, druga to umówiona, a trzecia pójście do wychowawczyni.

Po przemyśleniach nocnych postanowiłem pójść jednak do Pani wychowawczyni, jak ten ,,Kabel".

Skończyło się tym, że płakała za to co zrobiła, następnie zaczęła mnie przepraszać"

Resztę sobie dopisz. Możesz jeszcze wkręcić do tego facebook'a że ta dziewczyna zaczęła przed sprawą z wychowawczynią grozić chłopakowi etc. mi się już nie chce i forma listu.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...