Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicCraft - SV+Frakcje [Wczoraj wystartował]

Gość 1sharpp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nazwa.png
MagicCraft

ip.png

MagicMC.srvmc.pl

typ.png

SV+Frakcje

sloty.png

20 (jak bÄdzie wiÄcej graczy zwiÄkszymy)

potwory.png

ON

zwierzeta.png

ON

pvp.png

ON

premium.png

OFF

nether.png

ON

wl.png

OFF

ekipa.png

[HeadAdmin]Pingwin

info.png

Jest to nowy serwer Sv+FrakcjÄ, ktĂłry wystartowaĹ wczoraj po 21:00. Serwer odwiedziĹa maĹa iloĹÄ graczy, wiÄc kaĹźdy ma szansÄ na dobry start. Warto zagraÄ, poniewaĹź ma wszystko co powinien mieÄ serwer tego typu m.in.:
-pĹatne gildie
-sklep
-Ĺadny spawn
-ogarniÄtych adminĂłw
-pluginy typu mcmmo,AntyRelog,OtherDrops i duĹźo duĹźo wiÄcej.
Po prostu wbij i zobacz sam, co to znaczy prawdziwy SV+Frakcje.

zacheta.png

Opublikowano

Wczoraj wieczorem wystartował -.-

PS.: admin napisał że ma dla nas jakąś niespodziankę, nie wiem jeszcze jaką, ale pewnie jakiś event :D

Opublikowano

Serwera nie polecam, mimo że na nim nawet nie grałem.
Uzasadnienie jest proste: admina owego serwera mieliśmy na swoim jako gracza. Zachowuje się gorzej niż 5-letnie dziecko. Po otrzymaniu bana z uzasadnieniem (oczywiście szanowny admin MagicMC korzystał z cheatów, tj. paczkę Nodus). Widocznie myślał, że mając VIP'a nie musi stosować się do regulaminu. Chciałem mu dać szansę, wrzuciłem do jaila na 48h, po czym powiedziałem, żeby nie próbował robić multikonta i poczekał 48h, a będzie mógł spokojnie grać. Niestety, szanowny Antansher, czy jak kto woli Pingwinek nie potrafił przystosować się do moich warunków. Jako że ostrzegałem, mówiłem czym mu grozi takie zachowanie, otrzymał solidnego, permanentnego bana. Kolega Pingwinek zaczął robić kolejne multikonta (ach ta Neostrada), na których ZNÓW korzystał z cheatów. W naszym temacie pisał BZDURY. Dodatkowo domagał się zwrotu kosztów za kupno VIP'a ( :D :D :D :D :D :D).
Tak więc sami widzicie: Antansher to dziecko, które jeszcze nie ma wystarczających kompetencji do grania na serwerze, a co dopiero jego prowadzenia. Skoro człowiek nie potrafi przestrzegać regulaminu, to nie wiem jak musi wyglądać regulamin jego autorstwa.
Dziękuję za przeczytanie tak długiego postu, serwera szczerze NIE POLECAM. Szkoda Waszych nerwów :)
Pozdrawiamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...