Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamond III - szukam jednej osoby do coachingu

Lugi7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 19 lat, jestem graczem Lola z ponad dwuletnim stażem, znajduję się obecnie w dywizji Diamond III na Eune.

Jako że w najbliższym czasie chcę spróbować swoich sił w udzielaniu płatnych lekcji uczących łatwego wbijania wyższej ligi, potrzebuję jednej osoby na próbę do darmowej godziny coachingu. Robię to ponieważ muszę sobie rozplanować jak taka lekcja ma wyglądać, dowiedzieć się czego gracz oczekuje, oraz zobaczyć jak dużo taka lekcja daje.

Wymagania:

-Teamspeak 3 lub Skype

-Liga co najmniej Silver II (to abym był pewny że gracz jest wystarczająco dobry mechanicznie, i wie już co nieco o grze)

-aktywny gracz - co najmniej 3 rankedy dziennie każdego dnia w historii gier

Wstępne próby z kolegami dały bardzo zadowalające rezultaty, więc liczę że w tym przypadku będzie tak samo.

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam na PM.

UWAGA: Jeżeli ktoś nie spełnia podanych wymogów, to proszę aby nie pisał. Te restrykcje dotyczą jedynie tej konkretnej próbnej godziny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...