Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Sponsora na Serwer Survival+Fractions

Studencik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję sponsora na serwer Minecraft, najlepiej jakby serwer miał 50+ slotów, będzie on typu survival+frakcje pluginy wszystko załatwię, potrzeba nam tylko pieniędzy na rozkręcenie serwera.

Serwer robię z kolegą, kontakt z nami możliwy poprzez skyp,ts

Skyp do mnie:patryk.mazur123199

Skyp do kolegi:konus.kompek

Najlepiej gdyby sponsor posiadał mikro dzięki czemu moglibyśmy się lepiej porozumeć.

Gdyby ktoś był chętny proszę o kontakt znami poprzeż skyp, ts ;P

W sprawie, co sponsor będzie miał za sponsoring serwera, powiemy poprzez skyp, ts ; D

Dzieki i pozdrawiam ; P

Opublikowano

Kolejny Survival... Srly ?! Jak juz masz robic serwer to zrob cos lepszego, oryginalnego, jak patrze na te publikacje " Survival Factions " " Survival Factions Exp ze stone " To mnie na prawde goraczka bierze, zrob jaki Role-Play dopracowany czy Jail czy cos takiego... Pozdrawiam.... Po za tym nie ten dzial.

Opublikowano

Dokladnie, pelno survivali, roi sie od tego, ja wlasnie tworze prawdziwy Role-Play, lepsze to niz kolejny Survival, ludzie... I tak na start bedzie moze 20/20 ale po 5 dniach kiedy juz ludzie osiagna najlepsze eq, przybeda nowi i zostana otstraszeni przez tych w diax, i bedzie po 5 osob, nie polecam robic survivala. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...