Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co powiecie o tym tablecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samsung Galaxy Tab 2 | 7.0

Chciałbym kupić o to ten tablet, ale chciałbym najpierw usłyszeć waszą opinie.

Moje wymagania co do tabletu:

- Wydajność przy grach

- Szybkie przeglądanie internetu

- I ogólnie dobre parametry (procesor itp)

Czy spełni moje wymagania ten tablet? Proszę o wasze opinie, plusy i minusy tego tabletu.

Plusy za POMOC!

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Wolałbym na twoim miejscu I Poda z Apple ;) Lepszy sprzęt moim zdaniem...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Samsung tab a tablet z apple to mozna powiedziec rowne tablety , iOS jest to stabilniejszy system , ale oferuje o wiele mniejsza swobode, a parametry urzadzenia sa slabsze niz w Galaxy TAb 2 ktory natomiast jest najlepszym tabletem sposrod tabletow androidowych , przy androidzie masz wieksza swobode, ale system troszke gorszy, niedopracowany i potencjal tabletu sie zlekka marnuje co nieznaczy ze , tablet jest zly , to co ma w siebie wpakowane umozliwia mu na spelnienie wszystkich twoich wymagan, rozdzielczosc ekranu moglaby byc ciut wieksza.

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Wszystkie gry na nim smigaja, bez zaciec , zawsze mozna costam podkrecic i pobawic sie , ogolnie jest dobry , oczywiscie jak to u samsungow bywa to ma slabej jakosci obudowe,

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

za tą cenę masz Nexusa 7 z 4 rdzeniowym procesorem, zamiast 2 rdzeni. Lepszym gpu.

Nie płać za markę...

Za jaką markę? Płaci m.in. za stabilny i bardzo szybki system - iOS. On nie potrzebuję 4 rdzeni, żeby dobrze działać. iOS działa płynnie na 1 rdzeniu taktownym częstotliwością 600MHz. Android na jednym rdzeniu taktowym częstotliwością 600MHz jest nie do obsługi. Tak samo z grami jest. Na iOS wychodzą zoptymalizowane. Android ma gorzej, bo tego gówna jest dużo i dlatego nie na każdym sprzęcie działa tak samo. Na Galaxy Mini jak GTA 3 z obciętą muzyką i teksturami ledwo 12-13FPS wyciągałem. IPhone 3GS o takich samych taktowaniach procesora działa płynnie, na oko z 30FPS (nie robiłem jeszcze testu).

Opublikowano

Za jaką markę? Płaci m.in. za stabilny i bardzo szybki system - iOS. On nie potrzebuję 4 rdzeni, żeby dobrze działać. iOS działa płynnie na 1 rdzeniu taktownym częstotliwością 600MHz. Android na jednym rdzeniu taktowym częstotliwością 600MHz jest nie do obsługi. Tak samo z grami jest. Na iOS wychodzą zoptymalizowane. Android ma gorzej, bo tego gówna jest dużo i dlatego nie na każdym sprzęcie działa tak samo. Na Galaxy Mini jak GTA 3 z obciętą muzyką i teksturami ledwo 12-13FPS wyciągałem. IPhone 3GS o takich samych taktowaniach procesora działa płynnie, na oko z 30FPS (nie robiłem jeszcze testu).

Wiesz, że porównywałem Nexusa do Samsunga ?

Musiałeś źle odczytać moje intencje :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Samsung tworzy coraz bardziej zadziwiające nas urządzenia elektryczne.

Ja z wrażeniem patrzę na to co tworzy firma Samsunga, i marzę by mieć taki sprzęt.

Co do urządzenia poruszonego w temacie - tablet z opisów i recenzji bardzo sprawny, przyjemny.

No cóż pisać więcej, Goooood Job. :D

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Za 200 zł więcej masz 10.1 który pozwala na jeszcze więcej. Co do iDevices - świetne rzeczy tylko większość aplikacji jest płatna.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...