Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]40 slotów FroZen SURVIVAL + FACTIONS | SPOLSZCZONE PLUGINY | 24/7 | PRZENOSZENIE Z HAMACHI NA DEDYKA

oreonas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oh6ky.jpg

fwt7j5.jpg

51edfp.jpg

17cl6a.jpg

sgtz7t.jpg

2m29yf4.jpg

31619hi.jpg

23ifbee.jpg

14v60c7.jpg

311njiq.jpg

33wbpso.jpg

Na serwerze jest plugin Other Drops?

- Tak postanowiliśmy wgrać ten plugin ponieważ jest to skuteczne zabezpieczenie przed Xrayowcami .

Jaki % wynosi drop: żelaza, złota, diamentu, węgla, szmaragdu, czerwonego proszku ?

- Węgiel oraz czerwony proszek (redstone) nie wypada z kamienia lecz z rudy .

Szansa na drop diamentu : 0.80%

Szansa na drop szmaragdu : 1%

Szansa na drop złota 3%

Szansa na drop żelaza 4.5%

Procent na złoto i żelazo jest wysoki, dlaczego na diament jest taki niski ?

- 1 % na diament jest to sporo, lecz postanowiliśmy zrobić event po otwarciu serwera przy którym zwiększymy szanse na drop . W trakcie eventu szansy zostaną podniesione w ten sposób :

Szansa na drop diamentu : 1.5%

Szansa na drop szmaragdu : 2%

Szansa na drop złota 5%

Szansa na drop żelaza 7%

Ile będzie trwał taki event ?

- Event maks będzie trwał 10 minut. Nie chcemy aby każdy posiadał dużo surowców na samym starcie. .

Kiedy start ?

- Start będzie 15 maja 2013 roku o godzinie 17:30 na 100%

Czy rekrutacja jest otwarta ?

- Tak, rekrutacja jest otwarta lecz na moderatora. Po pewnym okresie czasu moderator przechodzi na stanowisko "Administrator"

Jakie są rangi na serwerze ?

Na serwerze są rangi takie jak :

(Gracz) - Podstawowa ranga

(VIP) - Ranga premium posiadająca dodatkowe komendy oraz dostęp do *PREMIUM ROOM*

(FroZen) - Ranga super premium posiada dodatkowe komendy oraz dostęp do *SUPER PREMIUM ROOM*

(Moderator) - Moderator, pilnuje porządku na serwerze .

(Admin) - Administrator, pilnuje porządku na serwerze. Posiada więcej uprawnień od moderatora .

(RCON) - RANGA SPECJALNA - Konfiguruje pluginy, dogrywa nowości.

Ile będzie kosztować ranga premium (VIP) oraz ranga super premium (FroZen)?

-Ranga (VIP) będzie kosztować 3.69 zł sms'em . Natomiast ranga FroZen będzie kosztowała 11.07 zł

natomiast tylko przez 7 dni.

Wkoncu przechodzicie na dedyka tak? ?

Tak, będzie to 40 slotowy serwer :).

Opublikowano

Wygraj range FroZen przed startem serwera .

Wystarczy, że polubisz temat i napiszesz komentarz ze swoim nickiem

Mój nick na serwerze to: (TU WPISZ SWOJ NICK)

14 maja pojawią się wyniki

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie i na pewno zagram : )

Mój nick na serwerze to: Mandarynka

50, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950, 1000

Opublikowano

W FAQ nie opisałeś atrakcji serwera takich jak sg, mob arena, spleef. (czy to znaczy że ich nie ma?)

Serwer Survival + Gildie nie jest taki fajny jak stary freebuild. Jak jakiś kolo z serwera będzie miał jajka creepera od jakiegoś admina i wysadzi moją gildię to co?

Serwer byłby bardzo fajny, gdybyście zrobili ten plugin factions tak, aby nie można było claimować na zaclaimowanych terenach.

Na pewno zagram i zobaczę czy mi się spodoba.

Mój nick na serwerze to: Bartov

Opublikowano

W FAQ nie opisałeś atrakcji serwera takich jak sg, mob arena, spleef. (czy to znaczy że ich nie ma?)

Serwer Survival + Gildie nie jest taki fajny jak stary freebuild. Jak jakiś kolo z serwera będzie miał jajka creepera od jakiegoś admina i wysadzi moją gildię to co?

Serwer byłby bardzo fajny, gdybyście zrobili ten plugin factions tak, aby nie można było claimować na zaclaimowanych terenach.

Na pewno zagram i zobaczę czy mi się spodoba.

Mój nick na serwerze to: Bartov

Plugin na gildię jest dobrze skonfigurowany, claima nie można zakładać na teren zabezpieczony claimem.

SG- Nie będzie na 100%

Mob Arena- Będzie 100%

Spleef- Nie będzie 100% (Może w przyszłości)

Jajka creepera od admina ? Administracja jest zobowiązana do tego aby nie dawać nawet cząstki itemu dla gracza .

Zagraj to sam się przekonasz ;)

Opublikowano

Jajka creepera od admina ? Administracja jest zobowiązana do tego aby nie dawać nawet cząstki itemu dla gracza .

Nie chodziło mi oto dokładnie, miałem namyśli jajka z kit Vip czy SVip, lub kupione prywatnie u admina.(tak było na jednym serwerze jak grałem.)

Plugin na gildię jest dobrze skonfigurowany, claima nie można zakładać na teren zabezpieczony claimem.

Bardzo się cieszę. :) Teraz napewno zagram.

Czekam na start serwera.

Opublikowano

Nie chodziło mi oto dokładnie, miałem namyśli jajka z kit Vip czy SVip, lub kupione prywatnie u admina.(tak było na jednym serwerze jak grałem.)

Masz napisane w FAQ jakie eq będzie w eq startowym dla VIPA oraz rangi FroZen.

Co do itemshop'u.. będzie on lecz nie będzie jajek spawnujących potwora tylko zwierzaka.

Na przykład 64 sztuki jajka świni

Opublikowano

Refresh + Dzisiaj po południu zostaną dodane pluginy jakie są na serwerze .

Opublikowano

DAWAJ IP !!

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Refresh, serwer został opłacony, start o 17:30 :)

@edit

Błędy techniczne start przekładam na jutro godzina 21:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...