Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Słuchawki.

LuuuuuuuziQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tych co podałeś to wg mnie steelseries ale ogólnie za te 3stówy mógłbyś kupić lepsze słuchawki(jak chcesz bym jakieś znalazł to podaj max budżet ^^)

Opublikowano

Budżet max 300 stówy :D (wolałbym mniej)

a Carchariasy są złe ?

A co możesz powiedzieć, o tych electrach ? :)

@edit.

Czym się różnią Siberki v2, bo jedne za 305 zł mają wejście JACK, a drugie, za 390 zł mają wejście USB. Czemu tak ? I czy jest duża różnica ? :O

Opublikowano

Za 200-300 zł masz dwie pary lepszych słuchawek:

Creative Aurvana Live

Brainwavzy HM3

Do tego mikro zalmana i pod każdym aspektem taki zestaw będzie znacznie lepszy od tych co dałeś w linkach.

Opublikowano

Sennheiser PC 320, AKG GHS-1 albo Beyerdynamic DT 234 Pro(ale tu byś musiał dopłacić, ale warto) ogólnie to nie wiem po co ci słuchawki za 3stówy na zintegrowanej, słuchawki za 3dychy będą grać podobnie do tych za 3stówy. Pomyśl o kupnie karty np. starej Audigy 2ZS(na tablicy po 7dych chodzą a są zajebiste)

Opublikowano

Xonar DG nawet się nie umywa do używanej Audigy 2/2ZS.

Jak już ma być nowa z techplanet to Xonar DX, D1 wzwyż, ale ich cena chyba Cię przerasta.

EMPTY :C

Opublikowano

@2up

słucham? Audigy 2 ZS zjada tego twojego xonara dg

Jak chcesz do tej stówy to puszukaj Audigy 2 ZS(wersje gold polecam) bo nic lepszego nie znajdziesz

Opublikowano

Szukaj Audigy 2 SB0240 lub Audigy 2ZS SB0350 na nic innego nie zwracaj uwagi

Gdybyś 2 dni wcześniej założył temat to bym Ci sprzedał za 65zł 2ZS Gold bo akurat jestem w trakcie zmiany sprzętu.

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...