Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Płatny expbot

lash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam zamiar zakupic jakiegos expbota. Z tego co wiem,dostepny jest jakis chinski farmbot i easymetin. Jednak nie wiem na jaki sie zdecydowac. Zalezy mi na tym aby wszystko bylo w pelni zautomatyzowane. Expil od 1lvla i wszystko sam ustawial . Jeszcze jedno pyytanie, jak jest z wykrywalnoscia tych expbotow? Skoro juz mam wydac na to kase to nie chce dostac bana po kilku godzinach. Mile widziane odpowiedzi osob,ktore osobiscie teraz uzywaja ktoregos z botow.

Pzdr

Opublikowano

A jak jest z jego wykrywalnoscia? Tzn chodzi mi o to,czy nie banuje mi konta wykrywajac od razu po logach,ze czegos uzywam?? Ostatnio kombinowalem z modem kamera, poblokowalem HS'a na wszelkie sposoby a i tak wyrwalem bana na 2 z 4 kont :D

Opublikowano

On sam się wszystkim zajmuje i nie masz szans na wykrycie jego po logach czy HS, ewentualnie możesz wpaść sam.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

A jak jest z jego wykrywalnoscia? Tzn chodzi mi o to,czy nie banuje mi konta wykrywajac od razu po logach,ze czegos uzywam?? Ostatnio kombinowalem z modem kamera, poblokowalem HS'a na wszelkie sposoby a i tak wyrwalem bana na 2 z 4 kont :D

M2BoB sam blokuje Hs'a

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Jaki jest koszt miesieczny tego bota, uzywal go ktos osobiscie? Da sie na nim sporo zarobic?

Opublikowano

Jaki jest koszt miesieczny tego bota, uzywal go ktos osobiscie? Da sie na nim sporo zarobic?

Zarejestruj się na stronie m2boba

http://m2bob.net/?site=regi

Po zalogowaniu się na konto będziesz mógł wytestować bota, następnie sam zadecydujesz czy go kupisz czy nie.

Sam używałem (kupiłem na allegro keya o wiele taniej) i bana za expienie nie było (ban grozi jak GM Cie przyłapie).

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz :D Przetestuje jak bede mial wiecej czasu, bo wersja testowa trwa tylko 5h a teraz zbytnio nie mam jak ich wykorzystac. Wiec w miedzyczasie zapytam. Ten bot ma takie funkcje jak chinskie farmboty? tzn. lowi,expi,wystawia sklepy,sprzedaje itemy,sam robi eq i tym podobne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...