Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkatulki Blasku

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie . Pewnie zdziwicie sie , ze pisze taki temat ale chcialbym sie zapytac graczy Metin'a Polskiego gdzie beda dropic szkatulki :)

Ja osobiscie majac Wojownika Body 55 lv ( skille m6-m8 ) i buffa 55 lv skille G wybieram sie do trudnego lochu malp na ostatnia komnate i przy okazji pozbieram troche medali i ziolek.

Jak u was wygladaja plany dropienia blaskow ? :)

Opublikowano

Tak się właśnie zastanawiałem nad lochem, jednak nie mam buffa i u mnie będzie trudniej.

Chyba zrobię 25lvle i pójdę nimi na ezo (przy okazji podropie riby).

Ewentualnie jak będzie słabo drobić na ezo wybiorę się na 8lv do m3 :)

Opublikowano

Ja na 54lvlu bodajże blokowałem spację, ustawiałem autopot i autopickup na ostatnim korytarzu trudnego lochu (główna komnata zajęta zawsze była). Po jakiejś godzince miałem ok. 300 szkat i 40 medali ^^

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

35lv bodziak skille m5 i dropimy w srednim lochu szkaty najlepiej z modem bo nie odpycha malpek ;p bez buffa jade

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Ja bym osobiście kupił 2x dropa + wydropić rękawice z lasu i albo w v1 full spota lub przed komnatą lorda dropić lub w :) Przy okazjii kamol dropnie :D

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ja bym osobiście kupił 2x dropa + wydropić rękawice z lasu i albo w v1 full spota lub przed komnatą lorda dropić lub w :) Przy okazjii kamol dropnie :D

Ja mam rekawice z lasu i kupie rekawice z IS'u :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...