Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Znalazłem prywatny serwer Shakes & Fidget!

MrPatryko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up haha to nie global to jest wp global ma oznaczenia świata a ten jest tylko jeden murzynku.

Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill.

Opublikowano

Człowieku, jest to taki sam serwer, jak s1,s2,s3 itd. tylko ma wp na początku, bo jest to serwer wirtualnej polski.

Niczym się nie różni od pozostałych serwerów -.-

surprise motherfucker

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hahaha to nie jest żaden prywatny serwer i wcale nie jest inny niż global. Ten serwer jest identyczny, po prostu stoi na serwie od wp i tyle. Zero różnicy serwer identico jak globale (może dlatego, że to jest global >.<)

Pomogłem? Daj plusika +

Zawsze z chęcią pomogę, bez wahania można się do mnie zwrócić o pomoc

PS Umie ktoś robić pro sygnaturki? Jeśli tak prosiłbym o kontakt PW Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam YourWorstEnemy

Opublikowano

@up haha to nie global to jest wp global ma oznaczenia świata a ten jest tylko jeden murzynku.

Człowieku, jest to taki sam serwer, jak s1,s2,s3 itd. tylko ma wp na początku, bo jest to serwer wirtualnej polski.

Niczym się nie różni od pozostałych serwerów -.-

Zmień sobie język na brazylijski i będziesz miał oznaczenia Mundo ;o.

Czy to oznacza, że League of Legends wykupił też licencje :D? Oczywiście wszystko co znajduje się w adresie "...sfgame..." należy do tej samej niemieckiej firmy, ot co.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

Temat do zamknięcia, robi się spam. Nie jest to priv do sfgame, istnieje prawie od początku całej gry sf.

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To normalny serwer, tylko że należy do portalu Wirtualna Polska. Kiedyś można było nawet na oficjalnej stronie gry wybrać ten serwer.

8FEEE2C153D4E2A7E316869E3BFADCD5.png

Opublikowano

Nie ma co 1000 odpowiedzi, że to nie jest priv i 1000 próśb o zamknięcie tematu bo robi się off.... ale nie ludzie bawią się w archeologów i odkopują tematy :D.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...