Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kontem Origin

Chmielna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Kupilem dzisiaj BF'a 3, zalozylem konto wpisalem, ze mam 14 lat i pokazala sie tak jakby kontrola rodzicielska, podalem email wszystko elegancko. Gdy chce zagrac w BF'a wchodze na battlelog i nie moge sie zalogowac….ale gdy wpisalem email ktory podalem w zalozeniu konta w battlelogu i wpisalem haslo odziwo zalogowalem sie ale pod inna nazwa niz jest w originie nie wiem o chodzi….Nie moge nawet zalozyc glupiego tematu na battlelogu…Prosze was o pomoc bo zaraz oszaleje….Pozdrawiam !

Opublikowano

Na samym pudełku napisali że trzeba mieć skończone 16 lat aby to zarejestrować, to nic dziwnego że nie chce działać przy zaznaczeniu 14 lat. Pisz do supportu że dałeś złą datę, może Ci zmienią.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Niestety jak kolega wyzej podał. Ja miałem ten problem z Xbox'em. Jak wiesz sa 3 konta darmowe.. za kazdym razem tworzyłem date obojetnie jaka ale niestety kontrola sie pokazywała ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...