Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ping 999+

zgóltenkoper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

gdy za pierwszym razem zainstalowałem battlefielda to w wyborze serwerów miałem pingi pokazane normalne a teraz po formacie mam pingi 999+ denerwuje mnie to i nie wiem na jaki serwer wbić z małym pingiem. Da się temu jakoś zaradzić ? :D

Opublikowano

polski serwer partisans.pl ma taki ping cały czas, bynajmniej u mnie , nie ma szans żęby wbić na serwerek :)

Żęby to ty masz w mordze....

A co do tematu, to ja też mam ten bug.

Opublikowano

Mój kolega też ma tego buga. Ja nie. Ale jest to irytujące.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Tak, o to chodzi, choć nie wiem czy pomoże. Ja mam pingi normalne odkąd pobrałem grę.

Albo można też grę usunąć całkowicie razem z resztkami i pobrać od nowa, może pomogłoby

Ja kilka razy robiłem reinstala bfp4f, wszystko usuwałem wtedy co miałem problemy z punkbusterem. I nie pomogło, chyba to też zależy od windowsa .. albo od antivirusa, bo może blokuje jakieś informacje.

Opublikowano

Ja kilka razy robiłem reinstala bfp4f, wszystko usuwałem wtedy co miałem problemy z punkbusterem. I nie pomogło, chyba to też zależy od windowsa .. albo od antivirusa, bo może blokuje jakieś informacje.

racja bo wcześniej miałem bf-a zainstalowanego na windowsie 7 i miałem pingi normalne a po formacie mam windowsa xp, więc to pewnie tu leży rozwiązanie, dzięki ziom :)

Opublikowano

racja bo wcześniej miałem bf-a zainstalowanego na windowsie 7 i miałem pingi normalne a po formacie mam windowsa xp, więc to pewnie tu leży rozwiązanie, dzięki ziom :)

Nie ma sprawy, ja tylko swój prosty post napisałem, nie wiedziałem że ci pomogę o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...