Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PC] BF3 vs BO2

Raitmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc zamierzam kupić jedną z tych gier (bf3 edycję premium lub black ops 1 + 2). Interesuje mnie tylko multi(no i może coop, ale priorytet multi), z tego co się naczytałem to podobno bf3 ma lepsze multi, a multi w bo2 się po prostu nudzi szybko czy to prawda? ; d Dodam jeszcze, że w csa <1.6> mógłbym grać godzinami(kiedyś się grało tak ^^) a szczególnie na zoombi modzie ; d

btw. nie patrzę na grafikę i na to, że jak zakupie BO to będę miał dwie części ; d

Opublikowano

Bf 3, lepsza grafika, bardziej rozbudowany, też jest do niego dodatek w którym są małe mapki -.-. BO2 potrafi wkurwić. Ja wybrałem bf3 i jestem zadowolony. W dodatku masz teraz przecene na origin za 30zł kupisz bf3.

Opublikowano

BF3 jest dużo lepsze większy wybór broni, pojazdy, lepsza grafika i wgl...

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Przecież to są zupełnie 2 różne gry. Chcesz pograć taktycznie - BF3. Chcesz lecieć na pałe i zabijać na mapach 50x50m to bierzesz BO

Opublikowano

Przecież to są zupełnie 2 różne gry. Chcesz pograć taktycznie - BF3. Chcesz lecieć na pałe i zabijać na mapach 50x50m to bierzesz BO

Dokładnie, BO nie raz Cię wkurwi ilością bugów, małymi mapami i napierdalaniem wszystkiego co się rusza.

BF3 , jest to taktyczna rozgrywka, mająca wiele możliwości, latanie samolotami, czołgami, masz duużo pojazdów. Tu gra opiera się na długiej i taktycznej grze.

Wybieraj, co wolisz ?

Opublikowano

BF3 bo są większe możliwości aczkolwiek sam bym się zastanawiał bo lubię małe mapy.

PS. Pamiętaj że EA leci na kasę.

Premium przecena 70zł, podstawka 30zł, ale mi kasa. W tej samej cenie masz BO2, nie zapominaj o dodatkach do bo2.

Nie ma szans, bierz Bf3 z premium za 100zł prawdziwa okazja.

Ciekawe jak Ty byś się czuł gdybyś dzień po premierze kupił BF3 i raptem po kilku miesiącach wychodzi premium.
Opublikowano

BF3 bo są większe możliwości aczkolwiek sam bym się zastanawiał bo lubię małe mapy.

PS. Pamiętaj że EA leci na kasę.

Premium przecena 70zł, podstawka 30zł, ale mi kasa. W tej samej cenie masz BO2, nie zapominaj o dodatkach do bo2.

Nie ma szans, bierz Bf3 z premium za 100zł prawdziwa okazja.

Opublikowano

bf3 - grafa, postacie się fajnie ruszają, trollować można, śmiesznie jest czasami i wgl. duże mapy itd

bo2- chujowe, postacie jak patyki, nudny multi itd.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To może ja się wypowiem :D
Mam jedną z tych gier a mianowicie bo2.

W multi gra mi się dość chujowo, większość meczów przegrywam najczęściej z powodu wysokiego pingu i skaczących fpsów. Pamiętaj też że bo2 ma tryb zombie (jest wykurwiste :D) którego bf3 nie ma.

Z chęcią pograłbym też w bf3 ale narazie nie mam na niego kasy.

Jak będę miał to chyba się skuszę.

Jeśli lubisz szybką akcje w multi to bierz bo2, jak wolisz wolniejsze tempo, taktyke itp to weź bf3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...