Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ciekawej gry z otwartym światem

Mocarza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zachciało mi się grać w coś gdzie mam otwarty świat, mogę robić co chcę i robić misję, coś w stylu Far Cry 2 i Far Cry 3, w Far Cry 2 grałem i fajnie mi się grało, po Afryce jeździłem i robiłem co chciałem, tylko cały czas ktoś na mnie napadał po drodze xD w Far Cry 3 nie grałem, ale słyszałem że fajne i prawie takie samo jak Far Cry 2, więc szukam czegoś podobnego do tych gier :D znacie ?

Opublikowano

Stalker (cała seria) - trochę inne klimaty, ale pod względem rozgrywki i nieliniowości powinno ci się spodobać.

Opublikowano

Trochę inaczej jest, ale myślę, że pierwsza Crysis i Crysis Warhead też oferują szerokie pole manewru, jednak to troszkę liniowe gry.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Otwarte miasto, robienie misji. Wydaje mi się że dobrym wyborem by było Apb: Reloaded

1. Można robić misje. 2. Dwa otwarte miasta. 3. Edytor postaci, ubrań, samochodów jest na wysokim poziomie jak na darmową grę. 4. Gra dużo ludzi (Ostatnio wysyp Polaków więc będziesz miał z kim grać).

Więcej nie będę wymieniał bo jest tego dosyć dużo.

image5.png?uid=2624149&m=15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...