Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Sona epic penta steal.

.Perverse.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obejrzyj film na głośnikach. Lub słuchawkach gdy rodzice są w domu.

PS. was też wnerwiają te rosyjskie komentarze flamujące polaków? Śmieciowi polacy nie wyjdą poza Bronze V, aldo GJ, jebać polaków.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

te ziomki mają więcej fajnych filmików z których warto się pośmiać.... najlepsze jest to, że grają tylko dla 4fun'u i mają w dupie wszelkie porażki wygrane itd etc :)

Opublikowano

Obejrzyj film na głośnikach. Lub słuchawkach gdy rodzice są w domu.

PS. was też wnerwiają te rosyjskie komentarze flamujące polaków? Śmieciowi polacy nie wyjdą poza Bronze V, aldo GJ, jebać polaków.

Tak wkurzają ... mądrzy w pysku a ostatnio jak trafiam na Polaków to łatwo się dogaduje i często win.

A nie Anglik albo Rosja padnie 2 razy i pisze AFK albo wychodzi z gry bo twierdzi że ma Polski noob team i 100% lose... dlatego nie lubię grać z randomami.

a co do wideo :D dobre , ale ciesze się że sona steal bo tego kur*a by nie było :D a tak się pośmiałem.

no ale jednym słowem wredna ....

Rafiki - właśnie ostatnio ja tak gram , że nie przejmuje się już porażką przez kogoś , tylko patrze na siebie jak dobrze gra itd :) i gram dla przyjemności , oczywiście gram TF tylko że ludzie są tacy , napiszesz mu coś jakiś plan itd a on ci napisze: Spierdalaj.

I graj z takim czymś bo człowiekiem tego nazwać nie można , i nie tylko Polacy tacy są...

Ostatnio jak grałem 5vs5 z znajomymi z lola to tak się wkurzali że nie widzieli jak feedują LB .. :) tak to już jest , jak się jest nerwowym trzeba pracować nad sobą a nie grać w lola , bo ciężko wygrać jaką chociaż 1 rankeda.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Hm teraz poczytałem komentarze pod filmem tylko że więcej i zmieniam zdanie o Angolach :) oczywiście nie o wszystkich.

Szczerze nie raz zagrałem z kumplem z low lvl , wiem trochę noobskie posunięcie ale chciałem mu pomóc wytłumaczyć , próbowałem nawet dawać tamtym wygrać i trafiałem często na 20+ lvl , kumpel miał chyba 4 i kultura tych low lvl jest 100 razy lepsza niż tych co mają 30lvl.

aż się miło grało :P oczywiście po 2-3 grach uznałem to za bezsensu bo nie chciałem psuć 20lvl itd gry ,więc grałem z kumplem na botach zaawansowanych.

Ale chodzi mi tylko o ich kulturę 100 razy lepsza.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...