Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Runy czy championi ?

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam 20 lv, zaraz 21, póki co mam wszystkie runy pod AD (gram only offtankami) pierwszego kręgu (oczywiście tyle na ile pozwalają sloty) i tak sobie myślę, dalej kupować postacie czy może zbierać na runy 3 kręgu ? Póki co w planach mam Garena, Jarvana, Olafa i Wukonga, ewentualnie pod koniec Dariusa ale nie wiem do jakiego lvla zbiorę tyle kasy i czy nie lepiej pakować w runy

Opublikowano

Powiem tak.

Z runami gra się o wiele lepiej. Ja sama składałam runy jak już miałam 20 lvl zęby potem mieć spokój przynajmniej pod ap/ad
ps. na moje kupywanie run nie z 3 kręgu to strata ip :D

Opublikowano

Idiotyzmem było kupienie run I kręgu.

Nie kupuj postaci tylko jak najszybciej zbieraj IP na runy III kręgu.

Opublikowano

ps. na moje kupywanie run nie z 3 kręgu to strata ip :D

Idiotyzmem było kupienie run I kręgu.

Nie kupuj postaci tylko jak najszybciej zbieraj IP na runy III kręgu.

Z tym że około ~500 IP wydam na takie full runy 1 krąg, za które mam +12 AD a za 3 krąg pewnie gruba kasa (kilka tysięcy IP) i +22 AD ;p Tego nie żałuję, tylko nie wiem czy inwestować teraz w runki czy niekoniecznie

Opublikowano

Standardowe runy z 3 kręgu tzn: Czerwone 9x ad, 9x armor, 9x mres, 3x ad cena to 8620 (jakoś tak). Ale opłaca się.

Różnica w sile między graniem z runami a bez jest ogromna.

PS Ci co piszą że runy z 1tiera złe, na prawdę nwm o co wam chodzi. Do tego 20lvl sa one genialne bo kosztują one tyle co na najsłabszy champ a zawsze coś dadzą (500 ip to nie jest strasznie duża strata, a łatwiej ownić low lvle).

League of Legends

Opublikowano

A jakbym już zaczynał kupować runki, to szturmować od razu esencje czy raczej armor/mres ?

Ja za runy z 3 wydałam jakieś 11k ip +/-

Kupywanie run za rp : o to to juz wgl xD

Już poprawiłem, 500 IP ;p
Opublikowano

Runy jeden typ na ktorej pozycji najlepiej grasz , nastepnie kilka postaci i pozniej zestawik run next

Opublikowano

hehe powiem tak runy kup ,postać to wiesz możesz mieć wszystkie i ogarniac 1 hehe ja wydałem jakieś 40k ip i teraz muszę 3 stronę kupić hehe

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

hehe powiem tak runy kup ,postać to wiesz możesz mieć wszystkie i ogarniac 1 hehe ja wydałem jakieś 40k ip i teraz muszę 3 stronę kupić hehe

Póki co ogarniam wszystko co mam i chcę więcej ;p

Dzięki za odpowiedzi, każdy ma po lajku

Opublikowano

Ja osobiście polecam Ci złożyć 2 stronki (universalne ad np. marks; flat ad, seals; flat arm, glyphs; m.res per lvl/flat, quint; flat ad. Next stronę poświeć ap np. marks; m.pene, seals; m.reg glyphs; m.res flat, quinty; flat ap) no i jak złożysz 2 str. kupuj czampów, jak będą ci póżniej potrzebne dokupisz strony :D

51508337.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...