Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Najlepsi playersi Fify13

RedViceVersa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka o tóż jestem na tym forum pierwszy raz. Jezeli gracie w fife ogladacie filmiki gracie onlinie wiecie jacy sa najlepsi playersi fify. Otóż wypiszscie ich pod tym tematem moze ja zaczne kilku co znam ^ ^

Nejxiom

Manchu

Dalej wy ^ ^:D \

Zabawa z nudów nie mialem co napisac :D

oo przypomial mi sie Lachu :D

Opublikowano

Obejrzyj sobię iGranie z Bartasem czołowy zawodnik Fify13 pokazuje poradniki do tej gry.

No i oczywiście TechnoStrefa bardzo fajny chłopak który na live'ach śmiesznie się zachowuje.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

w polsce nie ma jakiś świetnych graczy, ogarnij KSI albo GudjonDaniel

Co ty gadasz, a Bartas?

Ogółem, Bartas najlepszy w Polsce. :D| Vice World Champion (WCG) & Vice European Champion (SEE) |

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

AdalbertHD, Meidson oraz Jcob też reprezentują poziom.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Z zagranicy pamiętam do teraz SuperStick czy jakos on miał w sezonach jak gralem on to ma klase w 2 minucie już bramka . z Nejxiomem kiedyś gralem i 1:0 wygrałem więc nie wydaje mi się ,ze on dobry jest chociaż go wypisałem :D Dalej dalej piszcie !:D

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepsi gracze? Uważasz, że YouTuberzy którzy mają ileś tam widzów są dlatego właśnie bardzo dobrzy? Mylisz się. Najlepsi w polsce są finaliści Go4FIFA z Esla - w tym między innymi mrN i Bartas którzy są jak dla mnie najlepsi, potem reszta. Bartas wicemistrz w FIFA 12, teraz szlifuje formę przed 14. Jeśli twierdzicie, że youtuberzy z tej gry są najlepszymi graczami to się głęboko mylicie.

http://www.esl.eu/pl/fifa13/news/225130/

Tutaj jest ogromny poziom, Bartas dwa razy zajął drugie miejsce a do wygrania jest 100 dolarów w każdym turnieju, tak samo turnieje esla eu i pl.
Z Manchem grałem, mam go nawet w znajomych. Cholernie dobry to on nie jest, ale słaby też nie, chociaż i tak w większości turniejów nie dochodzi do półfinałów.

d28tGcM.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...