Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Szukanie i kopanie rud - kamermod

CraxaNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ogarnia ktoś tego nowego botka, który udostępnił kamer na swoim modzie? ;d

Ten, którym szuka się żył, a po znalezieniu kopie , nawet, jeżeli postać nie znajduje się blisko żyły, ale rudy lecą koło postaci.

Proszę napisać jak z tego korzystać. Full like :)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Nawet jeżeli nie ustawie koordynatów itd? ;d

Bot sam szuka po całej mapie żył/metków. Nie musisz ustawiać kordów, wystarczy, że będziesz na mapie.

Opublikowano

Ale można je wpisać jakoś, czy trzeba najpierw iść w to miejsce, żeby ustawić te kordy? Jeśli ta, to lipa, a nie bot ;d

1377019234-U697852.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale można je wpisać jakoś, czy trzeba najpierw iść w to miejsce, żeby ustawić te kordy? Jeśli ta, to lipa, a nie bot ;d

czemu lipa? chodzi ustalasz trase zaznaczasz kordy iu koniec potym bot juz chodzi po wyznaczonej trasie i kopie rudy ;>

Potrzebuje ServerInfo dla Invoria.pl

PW

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam problem z tym kamerem. kopier zyle kilkam zeby szukal mi potem dalej rud, a on przestaje kopac i gdzieś biegnie po chwili zmienia kurs i tak co chwila

@@ EDIT: Już wiem o co biega :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...