Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Zajrzyjcie jeżeli chcecie) Alone

Liszowski321

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Chceci? "Frakcje 1.5 admin sms?"

• Tak poniewa? uwa?am ?e admin za SMS jest zajebisty.
    • Nie poniewa? Admin za sms kupuje i all dostaj? bany itd.. ogólnie takie puste frakcj? to gówno.
    • Niewiem lubie placki ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie moi drodzy , z tej strony Liszo , i dzisiaj kolejna sonda Na czym ona polega już wam wytłumaczam.

~Czy wkurza cię "1.5 majnkraft survival + frakcje + Gildie"?

Lub "1.5 majnkraft eventy fb sky block survival frakcje gildie admin SMS"?

Jeżeli ci się podoba to zagłosuj w sądzie jeżeli uważasz ( Tak jak ja) że to gówno to też zaznacz.

~ Na czym ta sonda ma polegać?

- Na Przemówieniu twórcom róznych serwerów MC aby nie dawali Takich bezsensów ponieważ ostatnimi czasami zauważyłem takich prezentacji około 347.

Więc Jeżeli dysponujesz maszyną DIRT czy SOTNE czy GLASS lub jakimiś innymi to pomyśl na jakimiś dobrymi serverami

nP "Minecraft RPG , Survival 1.5.2 Nowe itemy , Runy , czarny , NPC Zajebisty RPG Zapraszamy Nowa Ekipa"

Dlaczego na serwerach nie ma zazwyczaj graczy?

Znam odpowiedź ona jest baaardzo prosta.

PONIEWAŻ JEST DUŻO FRAKCJI i mamy Vipa tak?

VIP 11.07 zł podobno, ok Normalny gracz na starcie dostaje surowe mięsko

a vip dostaje EQ prot 4 miecz 5/2. Więc elo myślicie że każdy co ma vipa to jest bogiem. A zwykły gracz to co? Pies zapewne tak.

Polecam dawać niewielką przewagę vipem a graczem NP .

Gracz dostaje surowe mięsko a vip dostaje Żelazne EQ ochrona II mieczyk 2/1 Diamentowy. + Dodatek nP 5 pereł endzia.

Na tym ten temat polega. więc dla moderatorów

"NIE UsUwAć zauważyliście dużo takich serwerów jakie są opisane? to już wiecie dlaczego nie usuwać :D" Pozdrawiam i myślę że pomogłem wielu graczom którzy dysponują maszyną a nie chcą zrobić gówna. więcej poradników oczywiście napiszę POZDRAWIAM JOŁ BRO P!S

Licze na plusiki. Dzięki przemówmy innym aby MPC był lepszy!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...