Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać za 4800

danielkuta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niedługo będzie talon , bo będzie tańszy jak wejdzie nowa postać

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Miss Fortune

-slow i harass z E

-dobra na rankedy według mnie

-pasyw daje speeda, dzięki czemu nie potrzebne są buty na początek

-ulti dobre do tf

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jarvan bardzo dobrze sprawdza się na 3vs3 jak i 5vs5. Doskok, bonus do as (attack speed), bardzo wytrzymały, slow, tarcza, ult to coś na kształt klatki, do tego ma porządny dmg szczególnie na pierwszych poziomach.

Bierz go ;) 3

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Jarvan świetny champ:

+spory dmg w early

+mobilny

+aoe cc

+fajne ulti do kontrolowania walk

+wytrzymały

+mocny przez wszystkie fazy gry

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Lissandra mam ją Kosa

+ darmowy skill nie tracisz many co 18 sec kontrola tłumu zmniejsza cd

+ q slow duży zasięg

+wytrzymała

+ teleport - bardzo wolno leci pazur

+ unieruchomienie

+ ulti jeżeli da na sb to jest przez 1,5 sec nieśmiertelna a jak da na wroga to zadaje i spowalnia wroga

- z tankiem nie da rady ;(

Opublikowano

Nie bd pisał nowego tematu chciał bym się dowiedzieć czy opłacało by się kupić lisandre jak już spadnie do 6300 , Jeżeli ktoś ma już ją prosił bym o jakąś opinie ;d

Grałem na becie kilka razy i szczerze powiedziawszy była nieźle OP więc opłaca się.

Opublikowano

3vs3

Top:

Renekton , Jayce

Tylko że Renektonem musisz grać agresywnie i to bardzo .. dużo przeciwników nie wie jaka z niego świnia i w nie całej 2 minucie możesz mieć 1 krew :D , lecisz na linie jak znowu zrobi przeciwnik błąd masz 2 killa , oczywiście polecam ci sprawdzić i poczytać co to counter pick jak nie wiesz;) nawet jeśli masz dopiero 11lvl , przyda ci się ta wiedza.

Jayce - To wiadomo najlepszy do carrowania.

Olaf - Jest dobry grałem kilka gier , łatwo wygrać.

Cho gath - zwykłe gry spokojnie możesz grać , rankedy teamowe bardzo często ban.

Singed - też dobry ale na zwykłe , na rankedach też często bana łapie.

Riven - jeżeli ogarniasz i wiesz jak ją budować bo inaczej po ostatni nerfie nic nie zrobisz.

Garen - taka postać dla nowych graczy można powiedzieć , ciężko go zabić nie musisz budować mu aż tak dmg , ma go sam w sobie.

Khazix - niby ma tier god jako ad , ale aż tak go nie lubię na 3vs3 ale jest w miarę ok.

Co do lissandry jeszcze nie widziałem jutro jak zagram z kumplem 3vs3 , to zobaczę jak mu pójdzie ale moim zdaniem jej skille będą dobre na 3vs3.

J4 - bardzo dobry na 3 , chociaż nim nie gram ale już nie raz robiliśmy sobie combo team ;P.

Np. J4 i Lux - chyba wiadomo o co chodzi.

Lecz J4 bardziej polecam do Jungli ale top też można.

Oczywiście Jungli na zwykłych grach się raczej nie gra a tym bardziej przed 30lvl.

Najbardziej polecam tak czy siak : Renekton i Jayce, większość rankedów i zwykłych nimi carruje , farma zawsze największa.

Jayce - lecisz na bot w sekunde ;) i już mają twoi zapewnioną pomoc.

Oczywiście wiem że masz dopiero 11lvl ale im więcej wiesz o lolu wcześniej , tym lepiej ci będzie szło , pamiętaj farma bardzo ważna nie patrz tylko na kille.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Lissandra jest taka sobie.

Za 4,8k kupiłbym irelię bo to mój main :_:.

A tak naprawdę, ma przyjemny pasyw, true dmg, sustain, niszczy większość picków na linii, dobrze współgra z gankami, ma stuna, dasha.

Dodatkowo ult leczy ją zadając dmg.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Aktualnie posiadam 5 000 Xevik napisał że dobry jest Jayce co o nim myślicie opłacało by się go kupić na 3vs3 jak i 5vs5 ?

Posiadam dariusa teemo katarine alistar

Na 5v5 dobry jest pod poke teamcomp, na 3v3 pewnie podobny build lecz bardziej tankowaty.

Czy się opłaca? No jasne, przyjemna mechanika championa, może być zarówno range jak i melee, ma dasha, aoe shurelie, knock back czyli dobry escape mechanizm. Dodatkowo ma wysokie ratio jak i bazowy dmg, pod E posiada dmg 20%max hp.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...