Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] jakiegoś programu lub ustawień na FPS!

XawierStudio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaj parametry pc. Tylko ze skype masz mało fps? Jeśli tak to rozmawiajcie przez teamspeaka, zdecydowanie mniej laguje.

Opublikowano

na najniższych.

Mhm, zassaj CCleanera i spróbuj przeczyścić, moze o kilka FPS sie poprawi, zawsze coś.

Spróbuj z gameboosterem nic innego mi nie przychodzi do głowy, tez mam spadek FPS jak rozmawiam z kolega na TS ale to zasługa tylko i wyłącznie mojego drewnianego kompa >_<

Opublikowano

Btw. jak u siebie załączam GB3 mam gorsze lagi (laduje sie czasem na 2 min gry o.O). WYŁĄCZ SKYPE, ogarnij sobie ts3 albo raidcall zżera najmniej ramu ze wszystkich komunikatorow

51508337.png

Opublikowano

Podczas gry wyłącz lolclient.exe na pewno ci to pomoże, ponieważ mi na starym pc dzięki temu podskoczyło o 30 fps. Słaby procesor więc się nie dziw, że masz lagi.

Opublikowano

Podczas gry wyłącz lolclient.exe na pewno ci to pomoże, ponieważ mi na starym pc dzięki temu podskoczyło o 30 fps. Słaby procesor więc się nie dziw, że masz lagi.

Spróbuje twojego sposobu jak FPSY się zwiększą to dam edit. A właśnie jaki tani najlepszy prosesor? taki w miare do gier takich jak LoL czy MC.

Opublikowano

To już idź do działu komputery, tam uzyskasz fachową pomoc. Musisz im tylko podać nazwę płyty głównej i budżet.

Opublikowano

wyłącz dźwięk w grze. nie wiem jakim sposobem ale mi to dało +10 fps o.0

ps. jeśli ktoś tego nie próbował niech nie komentuje.

Opublikowano

wyłącz dźwięk w grze. nie wiem jakim sposobem ale mi to dało +10 fps o.0

ps. jeśli ktoś tego nie próbował niech nie komentuje.

Mi też to pomogło. Fajny sposób a dźwięk nie potrzebny aż tak :P

Opublikowano

Spróbuj oprócz detali niskich zmniejszyć rozdzielczość na jakiej grasz.

Skype też troszkę zjada zasobów, spróbuj bez niego zobaczyć czy masz dużą różnicę w fps.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...