Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najszybsze odblokowanie broni/Start gry

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zacząć grę ? Szybciej odblokowuje się bronie na zwykłych serwerach multiplayer czy w trybie kooperacji ? Jakie są najlepsze bronie dla poszczególnych klas (przynajmniej wg was) ?

Sory za spam tematami ale chce się jak najwięcej dowiedzieć na temat BF3 :)

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Jak chcesz jak najszybciej wbić bronie to spróbuj na 64 Metro lub na Bazarze. Używaj dużo granatów i jeśli nie zabrania server to granatnika bądź RPG, SMAW. Czasami łatwo jest też zabić różnymi LMG. Jak masz dwójnóg to rozłóż go w miejscu gdzie wybiegają wrogowie i staraj się przygważdżać ich oraz zabijać.

Co do broni to najlepszymi według mnie są:

Assault M16A3,

Technik ACW-R jak masz Close Quarters , a tak to M4A1

Snajper M40A5 a M98B na bardzo dalekie dystanse

Support to zależy od sytuacji M249 Saw ma dużego spreada jednak nieźle się z niego strzela z powiekszonym magazynkiem, M240B jak ogarniesz recoil to możesz wymiatać na średnie i bliskie dystanse. L86A2 jeżeli jesteś agresywniejszy i potrzebujesz szybszego reloadu.

Opublikowano

Wiesz co? Napisz jeszcze 20 tematów. Mogłeś napisać wszystko w jednym.

W CO-OPie odblokowujesz inne bronie niż w normalnej grze.

Nie denerwuj się przegranymi, proponuje Ci grać dla zabawy a nie dla statystyk.

Dla szturmowca F2000/AK 74

Dla mechanika yyy SG 553/G53

Wsparcie- M27 IAR/MG36

Snajper- L96

461151420292002410470.png
Opublikowano

Wiesz co? Napisz jeszcze 20 tematów. Mogłeś napisać wszystko w jednym.

W CO-OPie odblokowujesz inne bronie niż w normalnej grze.

Nie denerwuj się przegranymi, proponuje Ci grać dla zabawy a nie dla statystyk.

Dla szturmowca F2000/AK 74

Dla mechanika yyy SG 553/G53

Wsparcie- M27 IAR/MG36

Snajper- L96

Nie umiem grać dla zabawy :p Ja musze mieć mieć więcej zabić niż zgonów a Narazie grałem 56min i mam 38zabójstw i 69 zgonów :/ I statystyki mnie denerwują :(

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Jezeli nie grasz w BF3 dla przyjemnosci,a grasz tylko dlatego zeby miec jak najwieksze ratio to lepiej usun te gre i daj sb z nia spokoj ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

@rexio22 czemu tak uważasz ? :D

ja najpierw lamiłem ze mialem staty w proporcji 1-2 lub 1-1 teraz gram tak ze staty w propprocji 2-1 lub 3-1 i nie wyjde z serwa majac mniejsze staty. Bo jesli grasz w bfa żeby sie pobawić w trolla i zabijać swoich to kiepski pomysł i wtedy trzeba usunac gre. A najgorsze sa serwery gdzie caly team płacze pod respem i pada

@topic

Aby odblokować bronie na multi trzeba grac na multi + odblokowac 6 broni z co-op które nie sa rewelacją wiec jak komus sie nie nudzi to niech tego nie robi

szturmowiec: M416,M16A3,L85A2,SCAR-L
technik: niegram wiec nie powiem

wsparcie: PKP PECHENEG,MG36,L86A2

zwiadowca:M98B(x12,x8) , SKS(każdy x1) , M40A5(każdy x1, x8,x12 jesli nie masz jeszcze M98B)

jeszcze jedna ważna rzecz !!
Nie wczytuj sie w posty innych że dana broń jest lepsza od jakiejś sam to sprawdz i sam uznaj która jest lepsza i ktora sie lepiej gra. np. jarałem sie jak odblokowalem L96(cs'owe AWP) tak naprawde to nie lubie tej broni lepiej mi sie gralo m40a5 a potem m98B. KAZDY MA SWOJE ULUBIONE BRONIE NIE SLUCHAJ INNYCH

Opublikowano

@rexio22 czemu tak uważasz ? :D

ja najpierw lamiłem ze mialem staty w proporcji 1-2 lub 1-1 teraz gram tak ze staty w propprocji 2-1 lub 3-1 i nie wyjde z serwa majac mniejsze staty. Bo jesli grasz w bfa żeby sie pobawić w trolla i zabijać swoich to kiepski pomysł i wtedy trzeba usunac gre. A najgorsze sa serwery gdzie caly team płacze pod respem i pada

Wcalnie nie zabijam swoich ale zazwyczaj gram ja + 2 moi kumple i wiadomo ^.^ C4 na pojezdzik jakies vixy w heli, zabawy z claymore, pojedynek na palniki :D To jest fun z bf3 a nie grac zeby miec jak najwieksze ratio. Dla mnie nie ma to sensu gra ma bawic a nie wkurwiac i zachecac do tego zeby maniaczyc po to zeby miec najwieksze K/D ;_;

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...