Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gry z lat 2011-2013

babiniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie polecacie gry na x360 w miare młode które można by kupić, które warte są swojej ceny

a i jeszcze jedno najlepiej jeśli mają polską wersję językową

z tych bardziej znanych tytułów to mam serie forza i dead island a no i assassin's creed

nie chce coda albo battlefielda jak coś

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Wiedźmin 2

Skyrim ( Niestety bez PL )

Gears of Wars 3

Batman Arkhan City

Borderlands 2

Far Cry 3

A z tego roku to polecam Ci Tomb Raidera i Bioshocka Infinite.

Wg mnie w te wszystkie gry musisz zagrać :P Jedne z najlepszych.

Opublikowano

Army of Two the devils cartel- 2013

Saints row the third

Red Dead Redemption

Left 4 dead 2

Mafia 2

Dead island Riptide

Assasins Creed 3

Fifa 13

NFS Most Wanted

Najlepiej wejdź w rynek xbox live i szukaj te najbardziej popularne ;)

Opublikowano

left for dead nie mam ale mam zamiennika dead island

most wanteda nie kupie mam zamiennika forza horizon

fifa - never forever

AC3 to napisałem że mam

mafia 2 to jest stare z tego co sie nie myle

red dead -czy napewno jest w wersji PL??

Saints row the third nie kupuje bo nie obchodzi mnie rozmiar penisa u bohatera po za tym niedługo wyjdzie GTA V

army of two nie znam zobacze co to jest może to coś ciekawego

far cry 3 - bardzo mnie do niego ciągnie chyba sobie go kupie

batmana- nie ciągnie mnie to jakoś to tak dziwnie wygląda

borderlands- możliwe że kupie

Gow- też musze zobaczyć co toj jest

tomb rider- raczej mnie nie ciągnie

a więc najlepsze z tego która część będzie far cry, army of two, borderlands , GoW czy tomb rider ?

a Max pane jest po polsku ?

Opublikowano

Red Dead Redamption nie ma w wersji PL.

Army of Two zbiera niezbyt ciekawe recenzje, więc wg mnie najlepszym wyborem byłby Far Cry 3, Borderlands 2 lub Tomb Rider.

Max Payne 3 dostał path polonizujący i ma teraz Polskie napisy.

Opublikowano

Kolego mafia 2 może i już troszki ma, ale poczytaj recenzje i oceny tej gry, jeżeli cię kręci mieszanka gta z realizmem lat ~60 to warto kupić, left 4 dead a dead island to dwie różne bajki.... Lecz to i to jest o zombi i możesz łapać byle co w łapsko i jebać każdego w głowe :D Army of two jest co-op'em, gra jest typem TPS'u ładna oprawa graficzna i piękne interakcje, dość fajnie wszystko zlepione w całość, jak dla mnie to porządna giera, jak potanieje to gnam na allegro i biore z miejsca, co do Saints row 3 Sranie w banie o tych penisach, może i jest nutka wyimaginowania w tej grze, ale gra ma niezłą oprawe graficzną i do tego Sasha Grey daje głosu pewnej postaci <3 Ja bym się tak nie śpieszył z GTA V a SR3 nie kosztuje wiele, max 50 zł nówka, na allegro... Co do Batmana nie mam sobie nic do zarzucenia, mi sie podoba i jak na moje oko Ta wersja (Arkham City)odniesła niezły sukcesik... Za tomb rider'a sie wogóle nie bierz, gówno jakich mało... Co do Max Payne 3 widzialem gdzieś już w wersji PL, nawet nie drogo, ale czy sie to opłaca brać?

Polecam ci Skyrim'a

Mówiłeś że masz Dead Island, polecam ci kupić nową wersję o nazwie Riptide, jest w wersji pudełkowej Dość droga, ale warta swojej ceny!

Zależy ile też gier chcesz kupić i jak z twoim budżetem, jeżeli cienko z flotą to proponuje ci kupić konto na którym jest kupiona gra i wystarczy licencje przenieść, nie ma obaw o bana czy flage, gdyż na brata konsolce kupujemy konta, a ja na swojej tylko pudełkowe i choć już mamy swoje konsolety prawie dwa lata to nie mieliśmy żadnych problemów..

Bo Far Cry 3 widziałem za 50 zł nie wiem czy PL, ale raczej tak

Max payne 3 za max 30 zł gdzieś to widziałem, wystarczy poszperać

Army of two The devil's cartel - 2013 Jest to niedawno po premierze i cena jest dość wysoka, nie spotkałem się z kontem , sam poluje...

Tomb Rider najnowszy widziałem też gdzieś w cenie Far Cry 3

GoW mnie nie kręci, lecz też gdzieś do max 100 zł cena nie skoczy jak na konto..

Jeżeli chcesz to moge ci podać 3 osoby na allegro co mają mnóstwo kont, ale to na pw gdyż nie wiem czy tutaj tak wolno...

Jakbyś serio chciał te osoby, lub ktoś inny chciał dostać nazwy ich kont na allegro to piszcie czy tutaj mogę, bo naprawde można znaleść mase gier w małej cenie..

Opublikowano

mnie interesują tylko pudełkowe wersje bo jak mi sie nie bedzie gra podobać tak jak nfs the chłam no to moge sprzedać dead island riptide nie pobiore bo jak patrzyłęm to nie chce kupować po raz kolejny tego samego po za tym far cry troche jednak kosztuje z tego co patrzyłem to 130 zł za limitowaną czy coś w ten deseń

a może kupie sobie po prostu pada poczekam aż gry stanieją

w końcu pad nigdy nie stanieje :D

Opublikowano

mnie interesują tylko pudełkowe wersje bo jak mi sie nie bedzie gra podobać tak jak nfs the chłam no to moge sprzedać dead island riptide nie pobiore bo jak patrzyłęm to nie chce kupować po raz kolejny tego samego po za tym far cry troche jednak kosztuje z tego co patrzyłem to 130 zł za limitowaną czy coś w ten deseń

a może kupie sobie po prostu pada poczekam aż gry stanieją

w końcu pad nigdy nie stanieje :D

hah jak tak mówisz że gry drogie to zamiast pada przerób konsole będziesz miał gry przed premierą i tylko 1x na przeróbke wydasz 75 zł i nie wydajesz kasy na gry :D

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

@up masz racje

@Topic jak masz problem z wybraniem gry

to mam dla ciebie pare rad

1. popatrz na recenzje gier na innych portalach

2. pomyśl pierw nad grą Mafia2 to jest coś w stylu GTA itp fabuła jest naprawdę ciekawa i się nie znudzisz po 5 minutach gr

3. przerób konsole

4. nie kupuj żadnej gry ??

@edit a jak chodzi o dead island riptide

polecam ci go ale ma dużo bugów jak słyszałem

ale w co-opie jest najlepsza zabawa w tej grze

@down no przecież napisałem że dead island ma bugi to o co ci chodzi ??

xih3gEBG.png

Opublikowano

@up... Dead island zwykłe ma pełno bugów, sam mam pełno broni które na hita zabijają, ponoć riptide już nie ma tylu bugów jak poprzednik..

@2up

Stary Far Cry 3 Jest świeżaczkiem i nie spadnie z ceny tak szybko...

Kup sobie Skyrim'a miesiącami to będziesz grać, ja sam gram w to już koło miecha i nawet połowy mapy nie odblokowałem ...

Jeżeli się przełamiesz to spróbuj coś pokombinować z Cod'em, są demówki na xbl rynek i możesz zobaczyć co i jak...

Najlepszą opcją dla ciebie faktycznie jest przeróbka, bo wydziwiasz tak że głowa mała, prawie jak mój młodszy brat...

Tylko sęk w tym, czy ty chcesz przez live grać czy nie...

Zdecyduj się chłopie bo wymieniliśmy chyba najlepsze tytuły jakie wyszły przez te lata, a ty ani to ani to...

A i takie pytanko, na jakiego czorta ty chcesz limitowane wersje, skoro hajsu nie masz na tyle?

Dlaczego nie kupisz używanej gry w dobrym stanie?

Weź najpierw pooglądaj filmiki z gier, nie wiem wejdź na jakieś porządne forum o grach na klocka i poczytaj recenzje na temat gier wymienionych lub innych jeszcze...

Opublikowano

to nie jest edycja limitowana tylko sama gra z dodatkiem na pakiet i coś tam...

Jezeli była by to limitowana to by pisało jak byk...

Ja kupuje w sklepie co gość prowadzi warsztat dla konsol i ma gry uzywane w dobrym stanie za nie więcej niz 80 :) i nie chodzi mi tutaj o stare tytuły tylko o nowości co niedawnjo wyszły

wpisz sobie "xbox" w allegro -> gry na konsole -> xbox360 -> strzelanki i szukaj..

Opublikowano

GTA 4+dodatki to sa tony dobrej zabawy nawet po przejsciu kampani same ruszanie sie po miescie zajebiscie wyglada gta jest z 2009 roku ale wyglada na minimum 2012 (;

Opublikowano

Avir0 GTA IV to gówno jakich mało, zero realizmu i wogóle ta wersja to zwykły wyzysk... Mam to GTA na swojej konsoli i jedyne co mi sie podoba to Multiplayer, single to chłam jakiego mało...

Moze i dodatki są fajne ale zeby je odpalić potrzebujesz podstawowej wersji...

Ja tak jak mówiłem ziomek wejdz sobie na konsoli w rynek i poszukaj czegoś ciekawego, BY THE WAY MA BYĆ NOWY COD o tytule Ghosts. (Call of Duty: Ghosts)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...