Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bukkit + Pluginy

Gość TheXosus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość spakowania pluginów i bukkita w jedno, zamiast wrzucać pluginy do folderu plugins?

Opublikowano

Jakoś się da, bo plugin Vault ma 3 pluginy.

Ale jak nie wiem.

Opublikowano

Ok. A dało by się np. połączyć Essentials, Authme, WorldGuard itd. w jeden duży plugin? Kiedyś próbowałem, ale mi nie wyszło...

Opublikowano

Najbardziej kontabitylne ze sobą pluginy to WG i WE.

Więc je by się dało w 100% połączyć.

Opublikowano

Pewnie by się dało, ale na pewno dużo z tym roboty by było. Ja osobiście nie umiem czegoś takiego ; )

Opublikowano

Wydaje mi się ze tylko autor pluginow może to zrobić. podczas tworzenia pluginu. Bo ja np mogę podczas tworzenia pliku .jar wybrać kilka moich projektów i zrobić 1 większy plugin :)

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Są też specjalne pluginy, które inni łączą dla innych, np. jeden plugin działający jak z 12 innych, ale to już twórców poprosić trzeba

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Nie, ale jak chcesz aby było łatwiej wrzucac itp. to pobierz FileZilla

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...