Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blacklist'a

MaciejPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

sytuację przedstawiam w ten sposób: grając assultem o nick'u kilop97 z lvl 21 dostałem bana za czity, tylko w tym rzecz, że owych czitów nie używałem. Chcaiłbym odzyskać to konto, bo mam kilka fajnych broni w tym famasa z nemesisem. Mógłby mi ktoś poradzić co mam zrobić ?

Za konkrety LIKE !

Wchodząc na serwer pojawia się taki komunikat : http://iv.pl/viewer.php?file=03553162817819824721.jpg

Opublikowano

Używałeś cheaty kiedykolwiek na systemie co teraz masz ?

W folderze bf'a zostają pliki z cheatów więc pokaż twój folder gdzie jest zainstalowany P4F

Póki co nie graj bo i możesz oberwać bana na pbbans i t4g

A co do cheatów to już nie zostaniesz odbanowany, nie ma szans...

PB wykrył albo niepoprawne pliki lub screenshotem coś zobaczył.

GGC obejmuje większość serwerów. Zostają ci oficjalne serwery od PB a tam cheaterów od chu*a.

Na tym koncie masz pewnie dobre bronie i gratuluję używania cheatów ...

Opublikowano

PB nie daje bana za nic ...

Na screenie widać czarno na białym: Cheater banned.

Coś musiałeś używać. Ten mod na kolor celownika co ci dawał ?

Pobierając tego moda czytałeś czy jest on dozwolony przez PB ?

Opublikowano

Dziwne bo konto nie banowanie nie głoszone czyli nie jest na blackliście i nie jest banowane.Postać o nazwie kilop97 była tylko 10 razy kickowana zaś postać solo97 kickowana 29 razy i też nie banowana.Testuj punkbustera czy z nim jest ok...ale z kolei na tym ss wychodzi ban.

Opublikowano

Macie jakieś pomysł, co to może byc ?

Dodam, że konto ma już z 1,5 roku. I dało się grać jeszscze 5 dni temu. Wczoraj chce sobie pograć i nagle kickuje mnie pb.

Opublikowano

Konto jest zbanowane. Wystarczy wpisać na GGC Twój nr GUID (cd0bed6bc5919ba505a6b75ece0ce2d3) i wychodzi, że jesteś zbanowany za gamehack. Możliwe, że przez to ulepszenie celownika.

0md2yZl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...