Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prezenty przy doładowywaniu SB

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witak dziś o 19 na kilka minut dali lepsze zeczy do sb awięc sie pytam czy od 19 na kilka minut daja lepsze zeczy do zakupu sb?

Czy o godzinach 19 daja lepsze czeczy do pakietów kupna sb

Opublikowano

Masło maślane. Nic nie zrozumiałem z twojego pytnaia. :)

@edit

Raczej nie , zawsze prezenty są losowe. Oczywiście przy kupnie SB z karty kredytowej dostajesz lepsze rzeczy..

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Pakiet są za SMS czy normalnie? U mnie SMS się nie zmienia więc jeśli SMS to nie podpowiem.

Jeżeli chodzi o normalne pakiety to sa one generowane losowo i nie zależy to raczej od godziny.

Jeżeli będziesz cały czas odświeżał to po jakims czsie trafi Ci się coś zupełnie innego czy lepszego od tego co widziałeś dotychczas.

Nie potrafie wytłumaczyc jak to działa bo patrzyłem o różnych godzinach i było różnie :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

własnie oto mi chodzilo bo mi same gówna wchodzily potem po kilku razach jak patrzyłem to wskoczyły fajne zeczy w kazdym pakiecie za kartw auta i tp nawet na sms auto było i pakiety fajne i neony tez a to dobra na przyszłośc jak bedzie cos kupował to bede odświezał az cos fajnego wejdzie

Opublikowano

Jak odświeżałeś stronę za którym razem to Ci wskoczyło? Bo ja mam od dłuższego czasu hummery i rx8 cop + jakiś syf. Odświeżałem już ze 100 razy stronę z doładowaniem i dalej to samo.

Opublikowano

Tez dokladnie to samo miałem nieotświezałem poprostu kilka razy jak w przedziałacz czasowych klikłem i było to samo a potem o 19 weszłem i były lepsze auta chińskie naklejki i inne lepsze chyba

Auta były lepsze i w tańszych pakietach tez nawet za sms było auto

Opublikowano

A u mnie sie cos zje*alo ;( od jakis 2/3 miesiecy w doladowaniu za SMS mam Auto Infiniti i Naklejki Audi :( wie ktos moze jak to zmienic ?

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Niestety mam ten sam problem i nie wiem już gdzie szukać pomocy... Po prostu nie da rady tego zmienić, lepiej założyć sobie paypala czy coś i zamiast ładować konto to ładować Payka :P

Powiem wam, że z tym odświeżaniem to można nawet 3 godziny próbować aż coś ładnego traficie. Raz trafiłem wg mnie najlepszy dotychczas pakiet. ten z 8000 SB a do niego było:

Auto/Naklejki/Tablica/2x Neon czyli aż 5 prezentów :)

e/ niestety nie kupiłem tego pakietu bo już miałem większość z niego :D

142g9ox.png

Opublikowano

Uwaga mam ciekawe info. Zalogowałem się na chwile na konto kolegi i odziwo moje konto przejęło tak jakby jego prezenty.

Teraz u mnie ciągle są pakiety (i pay i sms) z zielonym neonem tablica SPRINT i Hummerami :P

Może spróbuje zalogować się na jeszcze inne konta i zobaczyć czy to coś zmieni :P Mimo to ta opcja mnie nie zadowala bo teraz ani na payu ani na sms mi sie nic nie zmienia :D

142g9ox.png

Opublikowano

Roi takie cos mi sie tez sie dzieje czasem

Up tez mam nowe auta sie zmieniły w takietach pay a do wszyskiego dochodzi neon i tablica nowa

Opublikowano

Uwaga mam ciekawe info. Zalogowałem się na chwile na konto kolegi i odziwo moje konto przejęło tak jakby jego prezenty.

Teraz u mnie ciągle są pakiety (i pay i sms) z zielonym neonem tablica SPRINT i Hummerami :P

Może spróbuje zalogować się na jeszcze inne konta i zobaczyć czy to coś zmieni :P Mimo to ta opcja mnie nie zadowala bo teraz ani na payu ani na sms mi sie nic nie zmienia :D

Miałeś szczęście i tyle. Tylko tak ci się wydaje, że przez to że weszłeś na konto kolegi.

Te prezenty, przy kupnie SB są losowe, zmieniają się losowo i czasowo (co ile nie wiem). Podczas event'ów są takie same dla wszystkich.

Istnieje mała różnica, co do konta, na których zostały zakupione SB, a na tych co nigdy nie były zakupione.

Było dużo takich tematów i nie ma potrzeby dalej tego ciągnąć!

Opublikowano

Nie ma co dyskutować, jak będziecie mieć szczęście to traficie jakieś fajne dodatki do SB.

Zamykam, bo spam się zaczyna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...