Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eq na CanopyMT2 za eq na iMetin!

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podam wam link do Dedyka serwera. Jak wam sie spodoba zapraszam do czytania:) Polecam serwer:)

http://www.mpcforum.pl/topic/913941-canopymt2-dedyk/?hl=%20canopymt2

Siemka , gram na serwerze CanopyMT2 , jest to serwer easy/medium. Szybko sie wmiare wbija lv. 6/7 sa w sklepach. Na serwerze gra okolo 300 graczy zwykle.Serwer stoi okolo tydzien. Serwer bardzo fajny, fajni ludzie i bardzo milo sie tam gra.Jednak chcialbym powrocic do starych czasow na iMetin! :) . Wiec tak:

Na CanopyMT2 mam Sure BM 193 lv+ , moge jeszcze troche poexpic:). Na serwerze mam Luk na 250 lv +9, Bron Sura na 250 lv +9. Miecz 2x ludu kd +7 Miecz Asgaradu +1 na 205 lv. Luk ninja na 180 lv +2. 2x ludu kd +7. Rozne eq bizu 190 lv , kazdy z nich ma wbudowane luda a niektore 2x luda:) Mam eq do expa z 6/7 int/wartosc ataku i moby 20%. Mam 3 zbrojki a oto one: Zbroja Szlachcica +9 na 165 lv ( Po tej zbrojce jest nastepujaca ktora przedstawie ). A po tamtej poprzedniej zbrojce robi sie zbroje na 170 lv +3 . Na 185 lv , kd +6 i absy. Mam miecz na 190 ( obecnie nosze ) z kd +7 kryt , sury i woja. Bron ma 2x ludu i jest +8.

Ulepki: Mam ponad 230 czarnych diamentow, ponad 220 blekitnych diamentow , 50 krwistych(okolo), 325 bryl (sa do ulepszaczy do eq na wyzsze lv . Mozna je takze sprzedac w sklepie za szt. 84kk.), malży mam okolo 600 ,konary zelkove mam jakies 300,bursztynowych perel jakis 500,Perly ( krwiste , nieb. , biale ) mam okolo 300-500 i sa potrzebne tylko do ulepszen od +1 do +5 w eq do na lv max 140. To na tyle co do ulepszaczy. Wiem ze sie nie znacie na tych ulepkach , jak dropia itp , ale szybko mozna sie dowiedziec wystarczy sie kogos zapytaac:)

Dodam ze mam pro abs na klasy all procz szamana. W szamana mam tak tylko 30% . Nie nosze eq klasowych. W kazdym mam abs miecze,2reka , sztylety czasem jeszcze dzwony/lud i oczywiscie hp:). Z moimi eq mam od 56 do 62k hp. A teraz % moich abs:

Miecze: 55 % , 2reka 55% , sztylety 60%, dzwony 30%.

Dodam ze gratis daje Ninja Archer 185 lv:) . Niestety bez eq ale mam w dozo poukladane all eq na ninje jak sobie czasem wchodze.

to na tyle z moich eq. Jak chcecie wiecej info pisac tutaj pod tym tematem a pokaze wiecej eq na ss bądz w grze.

Teraz czego oczekuje na iMetin! :)

na iMetin trudno o eq wiec nie chce jakis mega pro eq skoro mam eq na 190 lv to i tez na 190 lv w iMetin eq... Nie , chce poprostu dobre abs i 6/7. Glownie sie interesuje Ninja Archer lub Sura:). Na iMetin chce eq na 150 lv. Czyli takie eq na 150 lv srednie. Zebym walil dosyc sporo i bardzo dobre abs oczekuje oczywiscie:D.

Zamieniam sie kontami, czyli chce konto na iMetin z potwierdzonym e mailem itp. Zebym mial caly dostep do tego konta. Tak samo oczywiscie bedzie na CanopyMT2.

Jak co to nigdy nie dam pierwszy eq, nie bede ryzykowal. Wiec mozecie sie zamienic w sposob nastepujacy:

1.Dajesz mi pierw np: Pustaka , ja daje cos podobnej wartosci na CanopyMT2, e mail rostrzygniemy na koncu:)

2.Dajesz mi odrazu cale eq a ja potem daje all. Potem wszystko uzgodnimy jak z e mailem itp.

Koncze tam gre poniewaz tesknie za stara zabawa na iMetin .

To na tyle pozdrawiam:) Jestem uczciwy , znany na serwerze i lubiany , wiec nie ma co sie mnie bać ;x.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...