Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Poziom w Lolu

14darek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie poziom graczy coraz bardziej sie obniża kiedyś takich sytuacji nie było ( pare miesięcy temu,rok temu) A wy co sądzicie ? Mieć 0/6 i kupić mejaye :<

poziomj.jpg

Opublikowano

Oczywiście ty siedziałeś na topie, i pełna wyjebka na resztę teamu (zero asyst), ale oczywiście to oni sa noobami, po co taki pro jak ty miał by pomagac innym linią?

2d82fcx.jpg
Opublikowano

A mi się wydaje że normale są po to by potrolllować i pograć 4fun:)

Poza tym, może kupiła wcześniej mejai, a potem już nie opłacało się sprzedać. Poza tym koszt jej nie jest strasznie duży.

League of Legends

Opublikowano

Wszyscy u was byli słabi, więc przegraliście.

Twoja farma bardzo słaba, więc także przez Ciebie ten mecz przegraliście.

Ale takie mecze to norma, wgle po co płakać po przegranym normalu ?

Opublikowano

przestańcie wrzucac takie ss, nikt sie nie chwalil jeszcze jak ktoś miał powiedzmy 10:0, a on 0:10 takich sytuacji jest dużo, nie róbcie z siebie pro kozaków

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Oczywiście ty siedziałeś na topie, i pełna wyjebka na resztę teamu (zero asyst), ale oczywiście to oni sa noobami, po co taki pro jak ty miał by pomagac innym linią?

Zero asyst bo nikt z jego teamu nie mial killa?Half brainy wszędzie..

Ludzie kurwa jak widzicie że ktoś ma staty 4/4 a jego team 0/6 to po chuj go wyzywacie że lami?To raczej nie rpzez niego się przegrywa.Nie raz mialem staty 3/0 na topie a tu z mida przychodzi ryze 8/0, to też moja wina?Ja pierdole przestańcie być debilami i pisać takie bzdury.

Co do skrina to normalka na normal game, co 3 mecz tak wygląda;d

Opublikowano

Zero asyst bo nikt z jego teamu nie mial killa?Half brainy wszędzie..

Ludzie kurwa jak widzicie że ktoś ma staty 4/4 a jego team 0/6 to po chuj go wyzywacie że lami?To raczej nie rpzez niego się przegrywa.Nie raz mialem staty 3/0 na topie a tu z mida przychodzi ryze 8/0, to też moja wina?Ja pierdole przestańcie być debilami i pisać takie bzdury.

Co do skrina to normalka na normal game, co 3 mecz tak wygląda;d

I tu się w pełni zgodzę gościu się stara jako jedyny ma kille a reszta teamu 0/6 ....
Opublikowano

Kolejny idiota przychodzi się wypłakać na mpc... jesteś w tym lepszy, że masz 4/4... czyli 4 kille. W teamie jest 5 asyst, więc je prawdopodobnie hamsko podpierdoliłeś, i śmiałeś mówić że team jest słaby. Dziwie się takim ludziom.......................................................................................

@down Skoro grają w teamie jeden gostek 150 winów a drugi 750, i ten 750 spierdzieli to jego wina, że 150 nie wyrabia

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Kolejny idiota przychodzi się wypłakać na mpc... jesteś w tym lepszy, że masz 4/4... czyli 4 kille. W teamie jest 5 asyst, więc je prawdopodobnie hamsko podpierdoliłeś, i śmiałeś mówić że team jest słaby. Dziwie się takim ludziom...........................................................................................

Wątpie że widziałeś ten mecz, skad wiesz ze sksuł kille?Nawet jakby to nie raz grałem z feederem który sie naksuł i jeszcze mnie wykerował..

Nie raz też grałem z ludźmi 150 winow a enemy 500+, takie mecze się zdarzają czesto, żaden typek który ma 150 winów nie nawali takiemu co ma 500...

Opublikowano

Kurwa.. kocham takich ludzi. Skoro enemy top siedzi na topie to on ma zejść i stracić wieżę? Pozdrowienia.

@TOP

Wiesz dlaczego Lux kupiła Mejweajasd czy jak sie to gówno pisało? Bo było w polecanych albo buildzie xD

Opublikowano

Wątpie że widziałeś ten mecz, skad wiesz ze sksuł kille?Nawet jakby to nie raz grałem z feederem który sie naksuł i jeszcze mnie wykerował..

Nie raz też grałem z ludźmi 150 winow a enemy 500+, takie mecze się zdarzają czesto, żaden typek który ma 150 winów nie nawali takiemu co ma 500...

oj zdziwilbys sie..:) majac 200 winow trafia sie na typkow z 700 i te mecze wygrywalismy my majac te 200 winow :))

Opublikowano

oj zdziwilbys sie.. :) majac 200 winow trafia sie na typkow z 700 i te mecze wygrywalismy my majac te 200 winow :))

Czasami ci z 200 winami cisną tych z co mają 700 ale większości tamci są bardziej doświadczeni i umią lepiej rozegrać akcje..

Przed chwilą grałem z typami 1k winów którzy napierdalali na team jakie to nooby a mieli staty 5/13;)

Opublikowano

Kolejny idiota przychodzi się wypłakać na mpc... jesteś w tym lepszy, że masz 4/4... czyli 4 kille. W teamie jest 5 asyst, więc je prawdopodobnie hamsko podpierdoliłeś, i śmiałeś mówić że team jest słaby. Dziwie się takim ludziom.......................................................................................

@down Skoro grają w teamie jeden gostek 150 winów a drugi 750, i ten 750 spierdzieli to jego wina, że 150 nie wyrabia

Kolejny idiota przychodzi pohejtować na mpc... poczujesz się lepiej jak zgnoisz innego mimo że się starał a sam prawdopodobnie nigdy nic nie osiągnąłeś i nie osiągniesz bo jesteś pierdolonym pasożytem w zdrowym organizmie tego społeczeństwa. No wierz mi, dziwię się takim ludziom.........................................................

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Przykro Mi drogi Gankplanku. Liga się rozreklamowała i więcej graczy posiadła, więc poziom leci w dół. Pozdrowienia dla wyzywających Cię ludzi.

Opublikowano

Jak zwykle, dlatego nie lubię grać z polaczkami. Każdy ma dzień lepszy i gorszy. Zdarzają się lepsi enemy. Dawaj report za unskilled player i po sprawie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...