Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Popsuło mi się coś w internecie

Mocarza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dokładniej na forach np. tutaj i jest po prawej stronie aktualizacje statusu i coś tam ludzie piszą i chciał bym zobaczyć komentarze tego co ludzie piszą i klikam pokaż komentarze i się nie pokazują, a się pokazywały kiedyś, klikam na tą wiadomość przy tym dzwoneczku, żeby zobaczyć co ktoś mi piszę na pw i nie mogę wejść w to, jak klikam na tą wiadomość to tak jak by mi myszka wogóle nie kliknęła na to, klikam zaloguj się, żeby się zalogować i nie mogę wejść bo wogóle mi nie raguje, pewnie się zastanawiacie jak się zalogowałem, to ja zrobiłem tak: nacisnąłem prawy przycisk myszy na zaloguj i otwórz w nowym oknie i tak się zalogowałem :D nie mogę pisać postów bo nie raguje gdy klikam na napisz post, właśnie pisze posty klikając prawy przycisk myszy i otwórz w nowym oknie :/ ale za żadne skarby to nie działa na pokazanie komentarzy tych gości co piszą w aktualizacjach statusu, działało mi to wcześniej, teraz nie działa bo podejrzewam że kumpel mi coś zepsuł, dopuściłem go do kompa i on zobaczył i się spytał z kąt ty masz tyle programów i nie poustawiałeś większości tych programów i coś mi tam poustawiał i od tego czasu właśnie tak mam na forach :/ pomożecie i sory że się tak rozpisałem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...