Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Terraria to fajna gra ?

Mocarza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić grę Terraria w formie giftu na Steam, na Allegro jest tanio za 20 zł i chyba warto, ale po angielsku jest, a ja chciał bym po polsku, czy ta gra może być po polsku i działać bez Steam ?

Opublikowano

Terraria nie jest jeszcze wydana w Polskiej wersji, chyba że znajdziesz wersję nieoficjalną.

Terraria jest tylko na Steam, chyba że pirat.

Co do samej gry, jeśli lubisz taką rozgrywkę, to polecam, bo gra wciąga na wiele, wiele godzin. :)

P.S. Prefixy :)

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Co do Terarri, ja sobie kupiłem tą grę jakieś 1-2 miesiące temu. Przez ten czas to mnie trochę ta gra znudziła... ale jeżeli bym miał do wyboru Terrarie a Minecraft, to bym wybrał to pierwsze. Można trochę się pobawić, a tym bardziej jak się gra w kolegą na multi :)

A co do napisów, to moim zdaniem nie są Ci potrzebne, jeżeli jesteś słaby z anglika (lecz nie idiotą, tak powiem), to chyba powinieneś szybko załapać co Ci tam piszą.

Opublikowano

Angielski w grze jest taki, że nic nie musisz tłumaczyć, nie jest ci on niezbędny do wiedzenia o co chodzi. Co do samej gry to odkąd zapowiedziano kolejne patche to warto kupić, gra będzie rozwijana i zniknie ten moment gdy nie ma już nic do roboty.

1374788544-U921656.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Teraria to dość ciekawa gra pełna przygód oraz zdobywania ekwipunku

~Polecam Ewa Wachowicz (Sucharek taki malutki)

Opublikowano

Na steamowskiej wyprzedaży (-75%) gra jest dostępna za 2.5euro czyli jakieś 10zł - co do gry - wciąga na całe godziny , jeszcze fajniej jak sie ma z kim grać ;)

Przygarnę kod bonusowy do WoT !

Opublikowano

Słabo opłaca się kupować jak się nie jest zdecydowanym, po dłuższym czasie gra się nudzi i trzeba sobie od niej odpocząć; przynajmniej ja tak mam. Gra fajna ale tylko w multi, single za bardzo ograniczony.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra warta tych dwóch dyszek, świetna zabawa na kilka dobrych godzin- zwłaszcza jak masz z kim grać. A angielskim jak wspomniał Hrabson się nie przejmuj, bo nie jest on Ci praktycznie potrzebny do tej gry.

Opublikowano

Powiem tak. Gra jest o wiele lepsza od jakiś "Mejnkraftuf". Wciąga na długie godziny, i zawszę można w niej coś porobić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmm jak by tak patrzeć to lepiej że ang bo też troszkę się w tym poduczysz nie jest ciężko zrozumieć tam prawie wszystko masz gotowe itemy jak się robi to tylko ci pokazuje co ci trza i ile tego masz a terraria super gierka sam pamietam jak zaczynałem w nią grać pierw mnie strasznie zdziwiło jaka ona dziwna jest itd ale bardzo przyjemna grałem w nią aż 11 dni i to na pełnych obrotach cały czas coś kombinując próbując cokolwiek osiągnąć aż mi się udało a mało w to nie grałem warta jest tej kasy bo to mało jak na taka gre szkoda że nie miałem okazji zagrać na multi (a nie raz grałem i też super było) ale teraz szkoda że gdzieś mi się zapodziała i nie mam jak zagrać a na multi super to wyglądało ;d

Opublikowano

Powiem tak. Gra jest o wiele lepsza od jakiś "Mejnkraftuf". Wciąga na długie godziny, i zawszę można w niej coś porobić.

nie powiedziałbym zabijesz bosy i nic do roboty a w minecraft budujesz bez ograniczeń a bosy to sprawa modów do autora - nie kupuj
1367580920-U384748.png
Opublikowano

Zależy czy masz z kim grać czy nie ja jak grałem na singlu po zdobyciu i zrobieniu wszystkiego(a nie zajęło mi to zbyt długo) nie miałem nic do roboty.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Terraria jest lepsza o 99999999% od minedupecrafta i warto ją kupić grałem jakieś pół roku potem przestałem ale teraz wyszła już aktualizacja i znów gram.Ta gra ma bardzo dużo ciekawych rzeczy do odkrycia.Są np bossy,przeróżne stwory,pełno broni,zbroj i bardzo dużo świetnej zabawy.A na multiplayer gra się tak dobrze że mógłbym grać całe wieki.Chyba żadna gra mnie jeszcze tak nie wciągneła.Bardzo zechęcam do jej kupna. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...