Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamierzam kupić GTA IV i 2 dodatki, mam parę pytań...

Mocarza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś miałem GTA IV, ale już nie mam, teraz chciał bym se kupić od nowa GTA IV, ale z 2 dodatkami ( The Lost an Damned i The Ballad of Gay Tony ) i mam parę pytań odnośnie tego:

1.Czy lepiej kupić GTA IV i dodatki na Allegro w formie giftu na Steam ( tanio, po angielsku ) czy z Allegro w pudełku w polskiej wersji językowej ( tylko że drogo, ale po polsku :D ) Chciał bym mieć GTA IV po polsku i mieć na Steam, tak żeby jak by mi z płytką coś się stało, to żebym mógł w każdej chwili pobrać z Steam, ale jak kupię na Steam GTA IV, to będę mieć po angielsku i będę musiał se zainstalować spolszczenie, przez które nie będę mógł grać na większości serwerach na Multi :/

2.U mojego znajomego na Steam widziałem jak miał sam dodatek, chyba ten The Ballad of Gay Tony. Czy to znaczy, że jak bym kupił grę i dodatki w pudełku i nie na Steam, to samo GTA IV i The Lost an Damned by było bez Steam, a ten ostatni dodatek TBoGT był by na Steam ? Czy on jedyny wymaga Steam ? Czy mogę mieć GTA IV i wszystkie dodatki bez Steam i po polsku ?

3.Czy żeby grać na Multi, to muszę je pobrać z jakieś stronki jak w GTA San Andreas, czy będę multi mieć od razu wbudowane w grę i mogę zacząć grać kiedy chcę ?

Opublikowano

Na 1 i 2 się nie znam. Ale na trójcie mogę ci śmiało odpowiedzieć iż MP jest wbudowany w grę.

Ok mam odpowiedź na 3 pytanie :D a jeszcze się tak zapytam, jak odpalić MP w GTA IV ? Bo kiedyś miałem z tym duży problem i nie grałem w multi

Opublikowano

Wiesz ale co do pierwszego mam pewną spekulacje. Niby dlaczego ze spolszczeniem nie będziesz mógł grać na MP? :c

Gdzieś słyszałem że nie można z spolszczeniem grać na multi :/

Opublikowano

Może to cię nie interesuję, ale jeżeli chcesz kupić GTA IV + GTA IV z dodatkami to 7.49€ kosztuje, bo -75% jest na STEAM

. .

Opublikowano

Może to cię nie interesuję, ale jeżeli chcesz kupić GTA IV + GTA IV z dodatkami to 7.49€ kosztuje, bo -75% jest na STEAM

A promocja się przypadkiem już nie skończyła?

Opublikowano

Z tego co wiem to nie mistrzu :P

ale jeśli chodzi o te dodatki to ja bym ich nie kupował, dużo osób ma z nimi problemy jest tam dużo błędów nie tylko graficznych.

Czasami gra potrafi się nie wczytać lub niektóre misje mogą nie chodzić, może po zainstalowaniu aktualizacji by coś dało ale nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...