Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza ulubiona postać i dlaczego ?

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja od zawsze grałem SM i BK ale najbardziej lubie sm bo jest magikiem. Trzeba miec spore umiejetnosci , zeby zrobic dobrego SM niz dobrego BK

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Bk od zawsze. Od początku przeważał dzięki ilości hp + combo. PvP przez kilka sezonów nie do pokonania

Jak sie potrafi grac to nie ma szans na pokonanie np. Elfa, czy Dl'a.

Jak dla mnie teraz RF, dobry w pvp i expie, bardzo mocne skile ma.

Opublikowano

Jak sie potrafi grac to nie ma szans na pokonanie np. Elfa, czy Dl'a.

Jak dla mnie teraz RF, dobry w pvp i expie, bardzo mocne skile ma.

Zależy na jakim sezonie ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Zależy na jakim sezonie ;)

Tu nie zalezy od sezonu, zalezy od seta, broni, buffow, statow.

Opublikowano

nie przeczę, tylko na wcześniejszych sezonach przesadzone było jego hp dzięki gf.

Od jakiego sezonu zacząłeś grać ?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

nie przeczę, tylko na wcześniejszych sezonach przesadzone było jego hp dzięki gf.

Od jakiego sezonu zacząłeś grać ?

Zaczalem grac od sezonu drugiego, ds-mu.eu czy jak to tam byl ten serwer, pamietam jak RYBNY jako admin sie napierdzielal w Lorencii za mostem i sie expic na smoczkach nie dalo, pamietam te Wormy dawne jak sie w kolejce czekalo by expic.

Opublikowano

Kiedyś MG - bo miał fajne skille. Teraz RF bo jest dość silny, nie wiem czy nawet nie za silny, w każdym razie ma mocne skille i dobre buffy. Jednak trzeba wybulić więcej na set dla niego niż dla innych postaci.

i nie trawie BK bo trzeba nim latać za mobami żeby je ubić, ogólnie wole ataki z dystansu. ;d

Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy.

"Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby".

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Grałem i BK i Wizardem ale najbardziej podoba mi się gra elfem energetycznym, może nie ma tyle walki co na innych postaciach ale jest możliwość współdziałania z innymi graczami. :)

Uruckhay

Litery Przestrzenne

Opublikowano

Na początku grałem MG bo nie umiałem się zdecydować między SM czy BK lecz już jak zacząłem grać BK to przy nim zostałem jego skille i combo daje mu dużą przewagę w pvp.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...