Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miyoshi

InstruktorGier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogaduszki: Dział, w którym nie musisz bać się pytać o sprawy poza forumowe, jak i ściśle z nim związane!

Więc kurwa z jakiej racji usuwasz mój temat o traktorach?

Chcę porozmawiać z użytkownikami n.t. jaki traktor wybrać, a to, że Ciebie na taki luksus nie stać i uważasz to za troll to nie mój problem.

Opublikowano

Traktor... farma... króliki... i wiesz taka faza, że ona sie boi że jakiś królik pod twój traktor wpadnie. ;_;

Opublikowano

Traktor... farma... króliki... i wiesz taka faza, że ona sie boi że jakiś królik pod twój traktor wpadnie. ;_;

Ehh i ban na tamtym.

No wiesz, zawsze mogę jej pocztą wysłać szczątki aby miała z czego zrobić pasztet.

Opublikowano

Harnaś xDDD

Ale to nie fair... usuneła twój temat... Moze to nie troll?

No właśnie.

Jutro mamy spotkanie z ludźmi od leasingu i musimy im przedstawić model traktora jaki nas interesuje aby wziąć go na leasing!!!!!

Lecz jak mam im to przedstawić, skoro 'coś' usuwa mi tematy?

Opublikowano

bo zes troll ?

No chyba ty.

Mnie stać na taki traktor a tych, którzy uważają, że to niby troll - najwidoczniej nie.

Proponuję przemyśleć moją propozycję.

Zatrudnię osoby chętne do zbierania ziemniaków, ponieważ w maju mamy zamiar dokupić trzy hektary pola i nie ogarniemy sami.

Hajs się musi zgadzać.

#Up spam. raport.

Opublikowano

Kup taki jaki ci odpowiada,

nie rób z ciebie idioty bo to jest spam co napisales .

Mnie to też wkurwia wszędzie jest jej pełno , ona ma zajmować się Last Chaos no nie ??

Opublikowano

nie rób z ciebie idioty bo to jest spam co napisales .

Mnie to też wkurwia wszędzie jest jej pełno , ona ma zajmować się Last Chaos no nie ??

Ta ale moda pogaduszek też ma.

No tak.. przecież jest z Wrocławia ^.^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...