Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Początki z LC.

MaXymal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciałbym zacząć grać w LC. Oczywiście na globalu. I mam trochę pytań.
1. Czy gra polega na expie, PvP, wykonywanie questów itd. ?
2. Jaką postacią warto zagrać jako początkujący żeby nabrać wprawy?
3. Jakie są królestwa, servery ? Jakie polecaciee?
4. Na czym można zarabiać? Jaka jest waluta w grze?

Hmm, nie wiem jakie pytania zadawać. Chciałbym się dowiedzieć o grze od Was, wszystko dla początkującego. Nie wiem czy jest taki temat czy nie, z góry przepraszam jeśli jest :p Jestem totalnie zielony, Wszystko co potrzebne do gry.

Za pomoc lajki :)

Pozdrawiam MaXymal

Opublikowano

Siemanko, chciałbym zacząć grać w LC. Oczywiście na globalu. I mam trochę pytań.

Hmm, nie wiem jakie pytania zadawać. Chciałbym się dowiedzieć o grze od Was, wszystko dla początkującego. Nie wiem czy jest taki temat czy nie, z góry przepraszam jeśli jest :P Jestem totalnie zielony, Wszystko co potrzebne do gry.

Za pomoc lajki :)

Pozdrawiam MaXymal

1. Dokładnie tak. Są momenty, w których nie opłaca się expić/bić PU, bo są questy dające bardzo duże ilości expa/pu. Chociażby wejście do Nairat, Mooraski czy questy w samej Moorasce, a później Tairan.

2. Rycerz -> palladyn, szelma -> zamachowiec, nocny elf -> nocny zamachowiec, zaklinacz -> specjalista.

3. Kiedyś był Kathar i Ibres. Teraz jest Pangea (było połączenie serwerów).

4. Najlepiej zarabia się na sprzedawaniu cashu (niestety). Ale oprócz tego kamienie niebiańskie, słyszałam też o drewnianych skrzynkach (skarby).

Ogólnie Last Chaos jest bardzo fajnym MMO, ale trzeba trafić na zgraną ekipę. Jeżeli lubisz wyzwania to spróbuj grać postacią typową pod PT, ale wtedy naprawdę przyda się ktoś, kto zechce z Tobą grać (a na tym to powinno polegać). :)

Opublikowano

Hmm, no okej ;D

1. Według mnie gra polega na exp, nieraz pvp gdy się nudzi, lecz najlepsza jest wspólna gra z kumplami.

2. Na początku może spróbuj rycerzem, lub zwykłą szelmą, nie polecam tego 'Nocnego Elfa'.

3. Pangea.

4. Hmm, po prostu trzeba dropić niebiany, na wyższych lvl na 'Monster Combo' to są takie rundy z mobami, najlepiej 20, gdy się przejdzie wszystkie, tzn. po 5 rundach są skrzynie, a w nich monety. I na nich się można dorobić, ale najczęściej +90 biorą.

Hmm, i taka moja opinia, spróbuj może najpierw na prywatnym serwerze, będziesz wiedział o co chodzi, bo wątpię, że ogarniesz farmę na początku. (Według mnie najgorsza rzecz w lc.).

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

Hmm, no okej ;D

1. Według mnie gra polega na exp, nieraz pvp gdy się nudzi, lecz najlepsza jest wspólna gra z kumplami.

2. Na początku może spróbuj rycerzem, lub zwykłą szelmą, nie polecam tego 'Nocnego Elfa'.

3. Pangea.

4. Hmm, po prostu trzeba dropić niebiany, na wyższych lvl na 'Monster Combo' to są takie rundy z mobami, najlepiej 20, gdy się przejdzie wszystkie, tzn. po 5 rundach są skrzynie, a w nich monety. I na nich się można dorobić, ale najczęściej +90 biorą.

Hmm, i taka moja opinia, spróbuj może najpierw na prywatnym serwerze, będziesz wiedział o co chodzi, bo wątpię, że ogarniesz farmę na początku. (Według mnie najgorsza rzecz w lc.).

Wedlug mnie graj na plu a nie na privie bo to cie zabije znudzi ci sie za szybko ;)

Pozdrawiam

tez pamietaj o oszustach np takiego WielkiBen zlodziej i spryciaz a bana mu niedadza ;/

Opublikowano

Okej, dziękuje za odpowiedz i małe rady. Gram i powoli ogarniam co jak, idzie dobrze :)
Dziękuje wszystkim, lajki poszły :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

polecam na poczatek zaklinacza :)

dobry w all

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Ja bym Ci radził zaklinaczem. Na prawdę bardzo dobra postać. Gram na fantasy, mam cały set +15 i cały B5E i mam około 3000 uniku. Z każdego uderzenia mam deadly, każdy mob we mnie nie trafia, a w puszce mam około 7k obrony. Na prawdę bardzo dobra postać, tylko na początku do 50 lvl ciężko. Potem z górki. ; >

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...