Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gry rankingowe

ziom21x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest tragedia, na rankedach grają ludzie gorsi niż na normalach. Już któryś raz mam osobę afkującą, nasz adc wbijał się pierwszy w TF, ja starałem się coś zrobić ale samemu całej gry nie wycarruję. Jaki jest wasz sposób na wbicie dywizji, bo ja już nie mam pomysłów.

Opublikowano

Nie obrażaj innych graczy, skupiaj się na graniu niż na pisaniu, gankuj inne linie, graj najlepiej jak możesz, a nie że padniesz kilka razy i od razu surr. No i najlepiej graj duo z ogarniętym kolegą.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ja nic nie pisałem, (oprócz jakiś rad), skupiałem się na grze, ale to co robili Ci ludzie było żałosne..... Myślałem że w srebrze nie ma takich słabych graczy -.-

Opublikowano

Moj sposob na wybiciue sie to bylo flajmowanie wszystkich pokolei i mowienie im jacy to oni nie sa chujowi :D bo to naprawde na tym elo niema znaczenia oni lepiej grac nie beda jak bedziesz dla nich mily , gorzej grac sie tez nieda wiec mozesz wyladowywac zlosc na nich , porpstu graj mobilna postacia ktora moze bbyc doslownie wszedzie z niezlym DMG, typu kassadin kha zix katarina, lee sin

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

tematy tego typu jest poraz 100na tym forum jak nie więcej, ale ok: graj na swojej lini defensywnie jeżeli masz enemy na lini stronk, daj rady teamowi, mów że flame nic nie zmieni, dawaj nie przy surrenderach, gankuj linie tych którzy sobie nie radzą, warduj, stealuj barony i dragony. xD

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Sproboj grac duo na bocie, ew. top-jungle, jungle-mid. Duo to dobry sposob by sie wybic(osoba z ktora grasz tez musi w miare ogarniac).

Ogolem moj sposob to wybijanie sie wukongiem na topie, gralem nim 60 gier z czego 4przegralem i wyszedlem z silver 5 na silver 1 50ptk.

Da sie ale trzeb cierpliwosci.

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie można flejmić, pomagaj kolegom z drużyny, graj postaciami, którymi czujesz się pewny.

Opublikowano

Na rankingi najlepiej wytypować sowich najlepszych (którymi najlepiej ci się gra) bohaterów i się w nich doskonalić. Wytypuj swoich faworytów, staraj się robić wszystko co w twojej mocy i wygrywaj ;) Na tamtych nic nie poradzisz. Chyba że masz kumpli grających w lol'a to w tedy możesz z nimi grać :)

Życzę powodzonka w LoL'u ;)

Opublikowano

To samo mam. Utknąłem w Srebrze V. Nie da się ku*wa mać wybić z tego gówna z 2 afkami albo trollerami. Co mecz znajdzie się jakiś parapet.

Radę mam taką: Graj duety, ja mam 2 kolegów z którymi 90% wygrywam

Opublikowano

srebro i zloto teraz to tak jak kiedys 1200-1400 elo czesto można trafić gorszych graczy, albo swieże 30 co graja rankedy :) co myslą ze jest 3:12 [ogolny wynik] to jest przegrana i graja juz byle jak. Z ogarnietymi ludzmi mozna wygrac 4:5 albo tak jak ja mialem wynik meczu 5:20 . 1 dobry tf i wygrana. Jak juz grasz to naucz się na normalach grać dobrze na 2 liniach i np 4 postaciami. Sam jestem nauczony grać 10 postaciami i przewaznie w 90% procentach ceruje gre ale sam nie wygrasz jak masz trolka w druzynie :) co robi tak jak mu sie podoba i ma wywalone na druzyne .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...